Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ολυμπιακών διαστάσεων: Μπήκαμε στο καμαρίνι της Τατιάνας Στεφανίδου και πάθαμε!

Εντυπωσιακό! Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

21 Νοεμβρίου 2019 08:21
Ολυμπιακών διαστάσεων: Μπήκαμε στο καμαρίνι της Τατιάνας Στεφανίδου και πάθαμε!

Όταν μια δημοσιογράφος βρίσκεται στην κορυφή τότε τις αξίζουν τα καλύτερα! Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, πριν λίγες μέρες, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μας παρουσίασε άθελά της το καμαρίνι της το οποίο είναι πέρα ως πέρα εντυπωσιακό!

Η Τατιάνα Στεφανίδου συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ, διαφήμισε το κραγιόν που φορούσε με αποτέλεσμα να μας αποκαλύψει και το καμαρίνι της!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Παλάτι με... ρόδες για την Τατιάνα Στεφανίδου: Θα "μείνετε" μόλις δείτε τι αυτοκίνητο οδηγάει!

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

"Αμόρφωτη, μαρμαρωμένη Τατιάνα Στεφανίδου...": Σοκ για την παρουσιάστρια!

Σοκαρισμένη έμεινε η Τατιάνα Στεφανίδου από τα αρνητικά σχόλια που "συνάντησε" στο προφίλ της. "Αμόρφωτη, μαρμαρωμένη και..."

Όπως είναι λογικό, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, λόγω της διασημότητας, τραβάει όλα τα φώτα πάνω της. Με την ευκαιρία διαβάστε: Τατιάνα Στεφανίδου: Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από...

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τους fans αλλά και... ορκισμένους εχθρούς! Έτσι σε κάθε φωτογραφία που ποστάρει στο Instagram δέχεται αρκετά σχόλια!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε το προφίλ της δύο φωτογραφίες με τον Στέφανο Τσιτσιπά για να του ευχηθεί καλή επιτυχία. Κάποιοι λοιπόν, έτρεξαν να σχολιάσουν αρνητικά την ίδια με κακοπροαίρετα λόγια.

Δείτε στο Athensmagazine.gr τόσο το σχόλιο όσο και την φωτογραφία την οποία δημιούργησε τον ντόρο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share