Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Τι συνέβη;

17 Νοεμβρίου 2019 12:15
Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Σε μια "έκτακτη" τοποθέτηση προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (16/11) ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Κώστα Βουτσά που λίγοι ήξεραν!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, έχει δείξει πολλές φορές πόσο στηρίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και την Μαρία Σάκκαρη. Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή τη νίκη του Τσιτσιπά, δημοσίευσε μια φωτογραφία, θέλοντας να δείξει την χαρά του.

"Γίγαντας! Θεός! Μπράβο Στέφανε! Η φωτογραφία δική μου,από τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας,στο πρόσφατο τουρνουά στο Τατόι κλαμπ!", έγραψε στη λεζάντα. Δείτε την εικόνα:

"Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Πήραν "φωτιά" τα σχόλια για τον Νίκο Χατζηνικολάου... "Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο"!

Ποιος ήταν ο λόγος; Μα φυσικά η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτό είναι το πέμπτο παιδί του δημοσιογράφου!

Πολλοί ήταν οι χρήστες που "έτρεξαν" να σχολιάσουν την συνέντευξη του πρωθυπουργού, αρνητικά. Συγκεκριμένα, με αφορμή την συνέντευξη, αρκετοί κατέκριναν τις ερωτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας πως ο ίδιος το παίζει εκνευρισμένος για τα μάτια του κόσμου.

Δείτε και μόνοι σας τα σχόλια:

"Πλησίασα στο τέλος...": Συγκλονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου για το πρόβλημα υγείας!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε μία τρομερή εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. "Ξέρω πώς είναι να πλησιάζεις στο τέλος..."!

Ο γνωστός παρουσιαστής δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του στην εκπομπή του "Ενώπιος, ενωπίω" όπου είχε καλεσμένο τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Περιμένουμε με χαρά...": Ανυπόμονος ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Όταν ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και ο ίδιος "Σε ρωτάω γιατί έχω περάσει και γω πολύ σοβαρές περιπέτειες με την υγεία μου και ξέρω τι σημαίνει να κάνει κανείς restart, να αισθανθεί δηλαδή ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος και ξανά αρχίζει. Έχει και θετική πλευρά".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share