Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κώστας Καραμανλής: Αυτός είναι ο "άγνωστος" αδερφός του!

Τον έχετε δει ποτέ;

16 Νοεμβρίου 2019 13:15
Κώστας Καραμανλής: Αυτός είναι ο

Εσείς γνωρίζετε ποιος είναι ο "άγνωστος" αδερφός του Κώστα Καραμανλή;

Ο λόγος για τον Γιώργο Καραμανλή! Με την ευκαιρία διαβάστε: Κώστας Καραμανλής: Σε άθλια κατάσταση - Έτρεχε με σορτσάκι και κρατούσε μαγκούρα!

Ο Γιώργος Καραμανλής είναι ο μεγαλύτερος γιος του Αλέκου Καραμανλή και άγνωστος στο ευρύ κοινό, αφού δεν επέλεξε την δημόσια ζωή.

Δεν συμπάθησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια φυσιολογική ζωή σαν συνταξιούχος πλέον στην Αθήνα. Το επάγγελμα του ήταν πολιτικός μηχανικός.

Μετά την συνταξιοδότηση του μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα, Σέρρες και Αρκαδία. Στις Σέρρες έχει έναν πολύ καλό φίλο, τον Κώστα Μελίτο. Ο Γιώργος Καραμανλής έχει και ένα σπίτι στην Αρκαδία όπου επισκέπτεται συχνά και του αρέσει να ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές.

Νατάσα εσύ; Η απίστευτη αλλαγή της Παζαΐτη που δεν την γνωρίζει ούτε ο... Καραμανλής!

Στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, πριν δύο μήνες, τα φλας… στόχευσαν και τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή.

Η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού σε κομματικό ακροατήριο μετά από 10 χρόνια.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή τράβηξε τα βλέμματα με το νέο της hair look, καθώς εμφανίστηκε με νέο χρώμα στα μαλλιά της, τολμώντας να τα κάνει ροζ.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή είχε παρακολουθήσει τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου και ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει με διαφορετικό λουκ στα μαλλιά.

Τότε, είχε επιλέξει ένα πιο χάλκινο χρώμα στα μαλλιά της, απαρνούμενη το ξανθό που είχε για χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share