Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν έχω σεξουαλική διάθεση...": Σάλος με τον Νίκο Καρβέλα!

Όντως;

16 Νοεμβρίου 2019 09:01

Μια αποκάλυψη βόμβα είχε γίνει στο παρελθόν σχετικά με τον Νίκο Καρβέλα και την σεξουαλική διάθεση του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Μάθαμε από που κατάγεται ο Νίκος Καρβέλας και πάθαμε σοκ!

Χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Καρβέλα «ροκ σταρ» και μιλώντας για την εκκεντρική του προσωπικότητα έγινε λόγος στον χωρισμό του ιδίου από την Άννα Βίσση, αποκαλύπτονται πως ήταν απόφαση του Νίκου να δοθεί ένα τέλος.

«Εκείνο που θυμάμαι για τους δυο τους είναι το πώς χωρίσανε. Είχα βγάλει καπέλο στον Καρβέλα γι’ αυτό. Πώς χωρίσανε: Ήταν στην Καλαμάτα για μια συναυλία και πάει και της λέει "πρέπει να χωρίσουμε". Εκείνη λέει "γιατί;" και της απαντά "γιατί δεν έχω πια σεξουαλική διάθεση για σένα".»!

Σπάνια φωτογραφία του Νίκου Καρβέλα όταν ντύθηκε γαμπρός!

Μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram η Άννα Βίσση. Πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις την είδαμε!!!

Αφορμή στάθηκε το αφιέρωμα τστην Αννα Βίσση, ζητώντας από την ελληνίδα σταρ να διαλέξει φωτογραφίες και να κάνει το άλμπουμ της ζωή της. Κούκλος: Δείτε τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα.

Σε βιντεάκι που πόσταρε στο Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια έδειξε στην κάμερα μία σπάνια φωτογραφία από την ημέρα που ντύθηκε νυφούλα!

Την... αποκάλυψη από τα παλιά ανήρτησε με ένα post στον λογαριασμό της στο instagram η Άννα Βίσση όπου απεικονίζεται νύφη δίπλα στον Νίκο Καρβέλα.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 36 χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου του 1983, ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία!

Νίκος Καρβέλας: Πρώην και... νυν σε μια αγκαλιά! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Ο Νίκος Καρβέλας αλλά και οι πρώην του αγκαλιά! Αννίτα Πάνια και Άννα Βίσση σε φωτογραφία ντοκουμέντο που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι τρεις τους έκαναν βόλτα στην Κηφισιά για παγωτό, και δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Κάπου εκεί, ανάμεσα στο πλήθος η Άννα Βίσση ανεβάζει μια selfie αγκαλιά με την Αννίτα Πάνια και προκαλεί χαμό! Πίσω τους μάλιστα, αχνοφαίνεται ο Νίκος Καρβέλας. Ποια Πάνια και ποια Βίσση: Οι επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του Νίκου Καρβέλα!

«Εμείς οι …πρώην, νυν και αεί… #friendships #family # @annita.pania#annavissi #annavissiofficial#fannatics #annavissifans#hangingout #newideas #newplans#stories #voltes #kifissia#icecreamlovers #notonadiet#lovefood #goingtobed #goodnight» έγραψε στην λεζάντα και τα likes πήραν «φωτιά»! Δείτε την:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share