Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

"Είναι πουτ@ν@ς...": Σάλος με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Τι συνέβη;

15 Νοεμβρίου 2019 17:00
Follow us on Google News

Κι όμως το είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου! "Είναι πουτ@ν@ς..." Τι συνέβη;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, εκτός από την καριέρα του, έχει κτίσει και μια πανέμορφη οικογένεια. Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτό είναι το πέμπτο παιδί του δημοσιογράφου!

Ο δημοσιογράφος είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη, και έχουν δημιουργήσει μαζί μια απίθανη οικογένεια, ενώ από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση, έχει έναν γιο, τον Πάνο!

Ωστόσο, η μεγάλη αδυναμία του είναι η μικρή Εύα, το κορίτσι της οικογένειας, που του έχει πάρει το μυαλό.

Ο ίδιος, σε μια παλαιότερη συνέντευξη του στον Πέτρο Κωστόπουλου είχε πει "Αυτές είναι γεννημένες μπιμ". Φυσικά, και ήθελε να τονίσει πως η μικρή Εύα, τον κάνει ότι θέλει, περιγράφοντας έναν απίστευτο περιστατικό.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Κώστα Βουτσά που λίγοι ήξεραν!

Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό συγγένεια ενώνει τον Κώστα Βουτσά με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να πει κανείς ότι είναι από το ίδιο σόι, αφού συνδέονται μέσω των συντρόφων της ζωής τους! "Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Νίκος Χατζηνικολάου

Συγκεκριμένα, το 1965, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε την Έρρικα Μπρόγιερ και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα. Η Έρρικα και η αδερφή της, Μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές Μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Ήταν ίσως το πιο λαμπρό δίδυμο της εποχής. Υπήρξαν άλλωστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου και από τις πιο όμορφες γυναίκες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Νίκος Χατζηνικολάου

Πού κολλάει ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του δημοσιογράφου! Άρα η πεθερά του είναι αδερφή με την πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά! Ή αλλιώς, η κόρη του Βουτσά και η σύζυγος του Χατζηνικολάου είναι πρώτες ξαδέρφες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share