Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκυος ξανά η Βάσω Λασκαράκη; Η μεγάλη αποκάλυψη!

Σε πελάγη ευτυχίας!

15 Νοεμβρίου 2019 10:15
Έγκυος ξανά η Βάσω Λασκαράκη; Η μεγάλη αποκάλυψη!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ξανά η Βάσω Λασκαράκη καθώς διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτο, με τον οποίο και έχει παντρευτεί!

Πρόσφατα μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σε γνωστή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, δηλώνοντας πως είναι κάτι που συζητάει με τον σύζυγο της αλλά και με την κόρη της, Εύα, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ήθελα να κάνω ακόμη ένα παιδί, νομίζω ότι είναι κάτι που το συζητάμε ήδη, καθώς και η Εύα το συζητάει αυτό και θα ήθελε ένα αδελφάκι και με τον Λευτέρη το συζητάμε. Δεν είναι κάτι που μπορώ να το προσεγγίσω μόνη μου, θα το προσεγγίσω με το παιδί, με την Εύα, αλλά μέσα σε αυτό είναι πάντα ο Λευτέρης, το συζητάμε μαζί όλοι, αποτελούμε μια οικογένεια και οπότε πρέπει να τα συζητάμε όλα".

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Μητέρα ξανά η Βάσω Λασκαράκη; Ένα παιδί και από τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω Λασκαράκη «έσπασε» την σιωπή της και είπε για πρώτη φορά πως θέλει να αποκτήσει παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ηθοποιός ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του σεφ και διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Βάσω Λασκαράκη: Τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητο της! Δείτε τι είπε!

Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη! Όλες οι λεπτομέρειες από το ζευγάρι!

Δείτε και αυτό: Βάσω Λασκαράκη: Έδωσε 128 ευρώ και πήρε αυτό το... πλεκτό!

Ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Σουλτάτος επέστρεψε στην Αθήνα για να επισκεφτεί την σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη!

Η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για μία περιπέτεια όπου βιώνουν!

Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε για έναν μεσημεριανό καφέ.

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε μέσα από Instastories που δημοσίευσε πως την ώρα που πήγαιναν να πάρουν το αμάξι τους, τους ενημέρωσαν πως υπήρχε ενημέρωση για βόμβα.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που γύρισες επιτέλους στην Αθήνα, να πιούμε έναν καφέ μαζί… Και παρκάραμε το αμάξι και πάμε να το πάρουμε και τι μας λένε; Έχουν βάλει βόμβα!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share