Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξαφανισμένη η Σία Κοσιώνη: Τα δημοσιεύματα για απιστία και η μεγάλη απόφαση!

Δύσκολες στιγμές!

15 Νοεμβρίου 2019 09:55
Εξαφανισμένη η Σία Κοσιώνη: Τα δημοσιεύματα για απιστία και η μεγάλη απόφαση!

Δύσκολες στιγμές περνάει η Σία Κοσιώνη, μετά το απαράδεκτο δημοσίευμα του Μακελειού, περί απιστίας του Κώστα Μπακογιάννη!

Κάτι που φυσικά μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η εν λόγο εφημερίδα δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζει το ζευγάρι, έχοντας ως σκοπό να κάνει κακό στην εικόνα του νυν Δημάρχου Αθηνών!

Ωστόσο το όλο σκηνικό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, η οποία και έχει πάρει τα μέτρα της! Η διάθεση της Σίας Κοσιώνη είναι σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα η ίδια να έχει εξαφανιστεί από το social media και δεν μην δίνει κανένα νόημα σε όλα γράφτηκαν και μόνο κακό κάνουν στην ίδια!

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτα να χαλάσει την γαλήνη και την ευτυχία της οικογένεια!

Έχασε τον ύπνο της η Σία Κοσιώνη: Η γυναίκα που πάει να της κλέψει την ευτυχία!

Ποια είναι η γυναίκα που πάει να "κλέψει" την ευτυχία από την Σία Κοσιώνη; Έχει χάσει τον ύπνο της η παρουσιάστρια!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Παίρνει κεφάλια η Σία Κοσιώνη: Το τραγικό δημοσίευμα για απιστία την έκανε έξαλλη! Έτοιμη για το μεγάλο μπαμ!

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, έχει καταφέρει να "μεταμορφώσει" το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και να σταθεί επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό.

Το βράδυ της Τετάρτης (13/11) η Σία Κοσιώνη πήρε μια ανάσα, καθώς ανέβηκε στον πίνακα της τηλεθέασης. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν το χάρηκε ιδιαίτερα, αφού το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, την πέρασε για λίγο.

Συγκεκριμένα, το ΣΚΑΙ σημείωσε 13,1 % σε αντίθεση με το STAR που το πέρασε με μικρή διαφορά, κάνοντας 13,5%.

Δελτία ειδήσεων

ΑΝΤ1: News, 15,8
ALPHA: Νews, 19,2
STAR: News, 13,5
ΣΚΑΙ: News, 13,1
OPEN: News, 5,8

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share