Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: "Έχω δώσει τον εαυτό μου σε αυτή την σχέση"!

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

15 Νοεμβρίου 2019 09:34
Μαρία Μπεκατώρου:

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου που έχει κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη όπου μίλησε για την σχέση της με τον άντρα της! Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά ότι έχει δώσει όλο τον εαυτό της! Δήλωση βόμβα από την Μαρία Μπεκατώρου: "Τώρα πια θα αφήσω το σπίτι..."

Ας δούμε όμως τι δήλωσε η ίδια στην συνέντευξη που είχε δώσει;

Είσαι άνθρωπος που παλεύει για το «για πάντα μαζί»;

Ε, ναι! Δεν το παλεύω, εννοώ ότι δεν το κάνω με το ζόρι, απλά θέλω να κρατήσει για πάντα η σχέση μου με τον Αντώνη. Όταν αξίζει μία σχέση, θες να την κρατήσεις. Έχω δώσει τον εαυτό μου σ’ αυτή τη σχέση. Το ίδιο κι ο Αντώνης.

Στο παρελθόν μού είχες πει ότι είσαι άνθρωπος παλαιών αρχών. Αυτό τι σημαίνει, ότι είσαι πάντα ένα βήμα πίσω από τον σύζυγό σου;

Είμαι πιο παραδοσιακή. Στο σπίτι αφήνω τον Αντώνη να χειρίζεται πράγματα και καταστάσεις. Άσε που πιστεύω ότι τα χειρίζεται καλύτερα από μένα. Αν ζούσα μόνη μου, θα αναγκαζόμουν να τα κάνω εγώ. Τώρα, έχω την ασφάλεια του Αντώνη. Εκείνος είναι πιο λογικός, τα ζυγίζει τα πράγματα. Εγώ είμαι πιο παρορμητική και δρω με το συναίσθημα.

«Ευχαριστώ Θεέ μου…»: Εκπληρώθηκε το μεγάλο όνειρο της Μαρίας Μπεκατώρου!

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξη φωτιά, αφού η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα! «Ευχαριστώ Θεέ μου…» αναφέρει μεταξύ άλλων!

«Θέλω η ψυχή μου να είναι καλά.

Τι σημαίνει αυτό; Να βρίσκομαι με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που προσφέρω προσωπικά, που εκτιμούν τον χαρακτήρα μου και τη δουλειά μου. Να σέβονται το ότι θέλω να είμαι ελεύθερη για να μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες, δεν μου αρέσουν τα πολλά-πολλά, δεν Θέλω τα παραπάνω. Θέλω να ανασαίνω ωραία. Να είναι η ζωή μου σαν μια αναπνοή που να μου δίνει χαρά, να μην πνίγομαι. Θέλω να ξυπνάω και να λέω: “Ευχαριστώ, Θεέ μου, τι ωραία μέρα”. Θα μου πεις, μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα; Δεν ξέρω, αλλά αυτό θέλω. Ξέρω ότι μπορεί να σκεφτώ κάτι και να μου χαλάσει τη διάθεση, ένα πρόβλημα, μια στενάχωρη είδηση, αλλά ΟΚ. Το διαχειρίζομαι». Σοκαριστική εικόνα: Έτσι ήταν η Μαρία Μπεκατώρου πριν τις πλαστικές!

Τι δεν μπορεί να διαχειριστεί;

«Την αγένεια. Εγώ πληγώνομαι πάρα πολύ. Αλλά γενικά δεν με έχει πληγώσει ποτέ άνθρωπος που με έχει πλησιάσει από κοντά. Συνήθως, στα social μπορεί να γράψουν κάτι, αν και σε σύγκριση με άλλους που ξέρω τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι ελάχιστα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για μένα είναι ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ και χωρίς να διαμαρτυρηθώ, ακόμη και αν ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν. Δεν με νοιάζει. Κουράζομαι κάποιες φορές, αλλά μου αρέσει η δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω. Και για να πω και την αλήθεια, δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα. Δεν έγινε κάτι εύκολο σε μένα. Αυτό. Αλλά έφτασα φέτος σε ένα σημείο να πω: “Ευχαριστώ, Θεέ μου”. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χτες ούτε το αύριο. Σημασία έχει το σήμερα. Και αν με ρωτήσεις για σήμερα που μιλάμε και πίνουμε καφέ, θα σου πω ότι είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος» εξήγησε σε γνωστό περιοδικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share