Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

"Δεν θα γίνει μητέρα ποτέ...": Η άγνωστη σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Ευαγγελάτο!

Τι συμβαίνει;

15 Νοεμβρίου 2019 08:31

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει ένα παιδί και από τον πρώτο του γάμο, τον Λάμπη! Ποια είναι η σχέση του όμως με την μητριά του, Τατιάνα Στεφανίδου;

Η παρουσιάστρια στο πρόσφατο παρελθόν είχε μιλήσει για την σχέση τους! «Οι ελπίδες να ζήσω ήταν ελάχιστες»: Συγκλονισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου!

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος

«Έχει εξελιχθεί η κοινωνία μας. Κάποτε ήταν λίγα τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Τώρα, σε ένα σχολείο το ένα στα δύο παιδάκια είναι από χωρισμένους γονείς. Η κοινωνία έχει προσαρμοστεί και έχει επαναπροσδιοριστεί στα νέα δεδομένα, έχουν σταματήσει και οι γονείς (όχι όλοι) να έχουν μεταξύ τους αντιδικίες. Δημιουργούνται νέες οικογένειες με παιδιά από προηγούμενες, και χαίρομαι αν αποτέλεσα παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση. O Λάμπης, έχει την κοπέλα του και είναι ανεξάρτητος. Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πατριός δεν θα γίνει ποτέ πατέρας και η μητριά δεν θα γίνει ποτέ μητέρα. Έτσι λοιπόν, για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες, δεν πρέπει να ποτέ να μαλώσεις το παιδί του άντρα σου.» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου απο τον πρώτο του γάμο με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως τηρεί αυτούς του άγραφους κανόνες με μεγάλη ευλάβεια και καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες. Οι σχέσεις τόσο της ίδιας όσο και των δυο παιδιών της με τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη είναι εξαιρετικές και αυτό φαίνεται στις δημόσιες εξόδους τους. Η οικογένεια είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια έξοδό της.

"Tι μ@λ@κ@α έκανες ρε Τατιάνα;" Τα πήρε στο κρανίο ο Ευαγγελάτος με την Στεφανίδου!

Στο κρανίο τα πήρε ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου! Τι συνέβη;

Τι και αν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τον τελευταίο καιρό έχουν περάσει άσχημα! Με την ευκαιρία διαβάστε: "Τατιάνα Στεφανίδου, δεν είσαι άνθρωπος, είσαι..." Χαμός με την παρουσιάστρια!

Το 2018 τους έχει πάει τελείως ανάποδα! Αρχικά ήταν η απομάκρυνσή τους από το Epsilon, εν συνεχεία η πολύ άσχημη αρχή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ και τώρα σκάει και η αγωγή μαμούθ στην παρουσιάστρια η οποία καλείται να πληρώσει 1.000.000 ευρώ για την υπόθεση παλιάς της εκπομπής στον ΑΝΤ1!

Η είδηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε την είδηση άρχισε να κάνει επίθεση στην σύζυγό του! Αναγκαστικά βλέπετε θα αναγκαστεί πάλι εκείνος να πληρώσει τα «κερατιάτικα» όπως λένε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην Τατιάνα!

«Tι μ@λ@κ@α έκανες ρε Τατιάνα;»: Έμαθε τα «κερατιάτικα» και τα πήρε στο κρανίο ο Ευαγγελάτος!

«Τι μ@λ@κ@α έκανες ρε Τατιάνα; Σου είχα πει να είσαι πιο προσεκτική!», φαίνεται να ούρλιαζε ο Νίκος Ευαγγελάτος, με την Τατιάνα Στεφανίδου να ξεσπάει σε λυγμούς μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που την είχε βρει! Με την ευκαιρία διαβάστε: Σε πελάγη ευτυχίας η Τατιάνα Στεφανίδου: Ο άνδρας που της άλλαξε την... διάθεση!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγες ώρες μετά την είδηση «βόμβα» έσκασε και η άλλη βόμβα στον ΣΚΑΙ και στο καμαρίνι της παρουσιάστριας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρκώς ένταση και νεύρα ανάμεσα στην οικογένεια! Μάλιστα οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν πως το βράδυ του τσακωμού οι φωνές του Ευαγγελάτου ακουγόντουσαν και έξω από τα σύνορα της βίλας στην Κηφισιά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share