Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψη σοκ για την σχέση της με την Ζωή Λάσκαρη!

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

15 Νοεμβρίου 2019 08:17
Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψη σοκ για την σχέση της με την Ζωή Λάσκαρη!

Μια αποκάλυψη σοκ έκανε η Μαρία Κορινθίου για την σχέση της με την αξεπέραστη Ζωή Λάσκαρη! Τι δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της; Ζώη Λάσκαρη ανατροπή: Αυτή ήταν η πραγματική της ηλικία όταν πέθανε!

Η αξία της Ζωής Λάσκαρη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν! Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι αγαπούσε πάρα πολύ απάνω στην ηθοποιό η Μαρία Κορινθίου απάντησε ότι " Αγαπώ τον αυθορμητισμό της, την «τρέλα» της, το… έξω καρδιά που είχε. Τα έχω κι εγώ αυτά."

Δείτε ακόμα τι απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου:

Σε φοβίζουν τα πρώτα «-άντα»;

Με φοβίζουν, ψέματα να σου πω; Φοβάμαι τον χρόνο που τρέχει έτσι. Και μπορεί μέσα μου να νιώθω είκοσι, αλλά γίνομαι σαράντα. Περνάει ο χρόνος… Από την άλλη, υπάρχει το καλό ότι, ωριμάζοντας και μέσα από σκληρή δουλειά, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, το έλεγε και η Αλίκη αυτό, μου το είχε πει και η Ζωή. Πως η τριβή σε προχωράει μπροστά.

Αχ αυτή η Ζωή, που έφυγε τέτοιες μέρες…

Ήταν η πρώτη που με πίστεψε τόσο, η πρώτη που με αγκάλιασε και με στήριξε… Θυμάμαι πάντα τις συμβουλές της. Μη σταματάς να δουλεύεις και να μάχεσαι, μου έλεγε. Ο ηθοποιός μαθαίνει ως το τέλος, ποτέ δεν φτάνει. Σαν να την ακούω τώρα…

Η Μαρία Κορινθίου εύχεται στον...πασά της!

Η Μαρία Κορινθίου εύχεται στον...πασά της! Ποιος είναι ο πασάς της;

Τρυφερά λόγια για τον πασά της έγραψε η Μαρία Κορινθίου. Σήμερα έχει τα γενέθλια του και το γιορτάζει η ηθοποιός.

Ποιος είναι ο πασάς της; Μα ποιος άλλος από τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της, θέλοντας έτσι να του ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά του.

«Ο πασάς μου σήμερα έχει γενέθλια! Χρόνια πολλά δίδυμε μούργο, που σε αγαπάω τόσο μα τόσο πολύ! Να είσαι πάντα γέρος για να σε χαιρόμαστε! Ευτυχισμένος δεν το συζητάω αφού έχεις εμένα και την Ισμηνού δίπλα σου ! Χρόνια πολλαααααααααααααα!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Πηγή: youweekly.gr

Μαρία Κορινθίου: Πιο "καυτή" από ποτέ! - Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα της!

Πιο "καυτή" από ποτέ είναι η Μαρία Κορινθίου! Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα της και προκαλεί πανικό!

Το ξανθό μαλλί πλέον είναι παρελθόν και η Μαρία Κορινθίου ποζάρει πιο καυτή από ποτέ μόνο με τα εσώρουχα της και προκαλεί εγκεφαλικά.

Η ηθοποιός, είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκα της ελληνικής showbiz και δεν σταματά να μας το αποδεικνύει.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου έκανε και πάλι μαύρα τα μαλλιά της, ενώ έκοψε και το μήκος τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε με το νέο της look και αισθησιακά εσώρουχα και μοίρασε εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share