Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ζενεβιέβ από το GNTM!

Πάθαμε σοκ μόλις μάθαμε πόσο είναι!

13 Νοεμβρίου 2019 19:00
Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ζενεβιέβ από το GNTM!

Γνωρίζετε ποια είναι η πραγματική ηλικία της Ζενεβιέβ από το GNTM; Εμείς μόλις μάθαμε πάθαμε σοκ! Η ακομπλεξάριστικη art director του GNTM έδωσε μια συνέντευξη πρόσφατα και μίλησε για όλα!

«Έξαλλη είμαι και καλά κάνω», λέει με απίστευτο αυθορμητισμό η Ζενεβιέβ Μαζαρί και αποκαλύπτει πως έφθασε να ασχοληθεί με τη μόδα: «Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;

Το «καρφί» της Ραμόνα για την Ζενεβιέβ: «Είναι...» (Video)

Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε.»

«Είμαι αυτή που βλέπεις. Δεν σου κρύβομαι. Σου αρέσω δεν σου αρέσω. Αυτή είμαι. Έφτασα 44 χρόνων», αποκαλύπτει δίχως φόβο και πάθος σε συνέντευξή της!

Απίστευτο: Δείτε την Βίκυ Καγιά και την Ζενεβιέβ έγκυο πριν το GNTM! ( photo)

Μία φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στα Insta Stories της η Ζενεβιέβ Μαζαρί του GNTM και μείναμε άφωνοι. Μπορούμε να δούμε την Ζενεβιέβ και την Βίκυ Καγιά, πριν χρόνια, και είναι αγνώριστες αλλά εξίσου κολακευτικές!

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το μποτάκι που όλες θέλουμε! Κοστίζει 67 ευρώ!

Η art director του GNTM, η οποία κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του κοινού από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο «Greece’s Next Top Model», ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με total black look ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δίπλα της είναι η Βίκυ Καγιά με μακριά μαλλιά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια γυναίκα με καυστικές ατάκες της και φοβερό της στιλ. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά έκαναν το διαδίκτυο και τους τηλεθεατές να την λατρέψουν.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη. Δείτε την φωτογραφία!

Snik: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα και η ηλικία του!

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα και η ηλικία του Snik!

Ο ράπερ Snik τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στο προσκήνιο, λόγω της πολυσυζητημένης σχέσης του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ποιος όμως είναι ο αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης Snik;
Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη του στο lifo είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: «Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Κηφισιά μέχρι τα 10-11. Έπειτα, οι γονείς μου χώρισαν και ήρθα με τη μητέρα μου στη Βικτώρια, όπου έμεινα μέχρι τα 17. Μετά έμεινα μόνος μου, γιατί δεν ήθελα να μένω με τους γονείς μου. Ήθελα να έχω τη δική μου φάση. Τώρα είμαι σχεδόν 30, οπότε μένω 15 χρόνια περίπου μόνος μου. Αυτήν τη στιγμή μένω Ακρόπολη».

Το πραγματικό όνομα και η ηλικία του Snik
To πραγματικό όνομα του Snik είναι Δημήτρης Γιαννούλης και είναι 30 ετών. Ο ράπερ είναι γεννημένος στις 4 Μαΐου του 1989.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share