Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοφία Καρβέλα: "Είναι η βασίλισσα μου ότι και να..."

Σε ποια γυναίκα αναφέρεται;

13 Νοεμβρίου 2019 16:52
Σοφία Καρβέλα:

Η κόρης της Άννας Βίσση αλλά και του Νίκου Καρβέλα μπορεί να ζει μακριά τους αλλά κάθε στιγμή δείχνει πόσο τους αγαπάει! Νίκος Καρβέλας: Η δυνατή ιστορία του τραγουδιού Ελένη που γράφτηκε σε λιγότερο από μία ώρα!

Αυτή την φορά η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της και την μητέρα της και έγραψε πόσο την θαυμάζει!

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις αναφέρθηκε στη μητέρα της, αλλά και στο πόσο μεγάλη αδυναμία της έχει.

«Αυτό το highlight το ξέχασα… Μερικές φορές παίρνω αυτή τη γυναίκα ως δεδομένη. Είσαι η βασίλισσά μου! Το ορκίζομαι!», έγραψε στο instastory της.

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού η Σοφία Καρβέλα!

Φήμες περί χωρισμού υπήρχαν για την κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα! Η ίδια όμως διαψεύδει τις φήμες!

Η αλήθεια είναι πως λίγο μετά τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε μια έντονη φημολογία πως η Σοφία Καρβέλα έχει χωρίσει και μάλιστα είναι ξανά έγκυος με άλλον άντρα.

Αυτό, ενόχλησε πολύ την νεαρή σχεδιάστρια, η οποία είχε απαντήσει με δηλώσεις της στο Happy day τα εξής: «Είμαι πολύ έγκυος με συγκίνηση αλλά και περιέργεια γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχθεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους. Με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι σημαίνει στην προσωπική μου ζωή. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».

Ωστόσο, το γεγονός ότι πέρασε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Νινίκο και τον Νέστορα χωρίς τον σύζυγό της έκανε τις φήμες χωρισμού να ξαναρχίσουν. Η Σοφία δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, αλλά με τις νέες αναρτήσεις της στα social media δείχνει πως είναι καλά με τον σύζυγό της.

Οι δυο τους δεν σταμάτησαν αυτές τις μέρες τις βόλτες και τα παιχνίδια με τα αγόρια, λόγω Halloween και ήταν στα καλύτερά τους!

Τα παιχνίδια της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά και τα παιδιά!

Στη φόρα η πραγματική ταυτότητα της Άννας Βίσση!

Είναι άλλος άνθρωπος στην φωτογραφία της ταυτότητάς της η Άννα Βίσση! Βγήκε στη φόρα για πρώτη φορά!

Το περιοδικό "'Ενα" πριν από χρόνια ζήτησε από 11 γνωστά πρόσωπα της εποχής τις αστυνομικές ταυτότητές τους. Αυτοί δέχονται και οι ταυτότητες φωτογραφίζονται και δημοσιεύονται σε άρθρο του περιοδικού με τον τίτλο: "Ταυτότητα, παρακαλώ!". Μια από αυτούς ήταν και η Άννα Βίσση! Αγνώριστη η Άννα Βίσση! Θα μείνει άφωνοι μόλις τη δείτε!

Δείτε την ταυτότητα και την φωτογραφία που είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share