Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Κώστας Καραμανλής: Αυτός ήταν ο πατέρας του πρώην Πρωθυπουργού!

Δείτε το πρόσωπό του!

13 Νοεμβρίου 2019 11:42
Κώστας Καραμανλής: Αυτός ήταν ο πατέρας του πρώην Πρωθυπουργού!

Γνωρίζετε ποιος ήταν ο πατέρας του Κώστα Καραμανλή; Δείτε το πρόσωπό του!

Ο λόγος για τον Αλέκο Καραμανλή, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακά προβλήματα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Κώστας Καραμανλής: Σε άθλια κατάσταση - Έτρεχε με σορτσάκι και κρατούσε μαγκούρα!

Γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 1913 στην Πρώτη Σερρών όπου και τελείωσε το δημοτικό. Πήγε γυμνάσιο στην Αθήνα και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Δικηγόρησε για λίγα χρόνια και στη συνέχεια ασχολήθηκε με μικρή εταιρία χωματουργικών έργων την οποία ίδρυσε ο ίδιος.

Κώστας Καραμανλής πατέρας

Ο Αλέκος Καραμανλής είχε πολεμήσει στο αλβανικό μέτωπο ως έφεδρος ανθυπολοχαγός στον πόλεμο του 1940.

Το Σεπτέμβριο του 2004 συμπλήρωσε 60 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του Αλίκη, με την οποία απέκτησε δυο γιους. Το Γιώργο και τον Κώστα Καραμανλή.

Στη διάρκεια της δικτατορίας το γραφείο του στην οδό Βουλής 18 ήταν κέντρο συναντήσεων πολλών πολιτικών και ουσιαστικά υπήρξε ο σύνδεσμος πολλών εξ αυτών με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που βρισκόταν στο Παρίσι.

Ο Αλέκος Καραμανλής ευτύχησε να δει τον γιο του Κώστα αρχηγό της ΝΔ και στη συνέχεια πρωθυπουργό της χώρας.

Σχεδόν κάθε Κυριακή και σε όλες τις μεγάλες γιορτές η οικογένεια Καραμανλή συγκεντρωνόταν στο σπίτι του πρωθυπουργού στη Ραφήνα, ένα σπίτι που είχε αγοράσει ο Αλέκος Καραμανλής πριν από πολλές δεκαετίες ως εξοχική κατοικία και το οποίο σήμερα αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του πρωθυπουργού.

Κώστας Καραμανλής: Δείτε τον σε δημόσια έξοδο με τα δύο του παιδιά! Η Αλίκη είναι ίδια ο πατέρας της!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την κόρη του Κώστα Καραμανλή, Αλίκη. Είναι ίδια ο πατέρας της! Δείτε τους σε δημόσια έξοδο.

Ο Κώστας Καραμανλής έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη δυο παιδιά, τα δίδυμα Αλίκη και Αλέξανδρο τα οποία είναι πλέον 16 ετών (γεννήθηκαν το 2003).

Ο Αλέξανδρος συνοδεύει συχνά τη μητέρα του σε δημόσιες εμφανίσεις, αυτή τη φορά όμως που ο πρώην Πρωθυπουργός πήγε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου "5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν" ήταν μαζί και με την κόρη του Αλίκη και με το γιο του.

Δείτε τον Κώστα Καραμανλή με τα παιδιά του παρακάτω. Τι λέτε του μοιάζει η κόρη του;

Κώστας Καραμανλής παιδιά

Κώστας Καραμανλής παιδιά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share