Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτό είναι το πέμπτο παιδί του δημοσιογράφου!

Δεν πάει το μυαλό σας!

13 Νοεμβρίου 2019 07:30
Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτό είναι το πέμπτο παιδί του δημοσιογράφου!

Γνωρίζετε ποιο είναι το πέμπτο παιδί του Νίκου Χατζηνικολάου;

Ο παρουσιαστής του ANT1, μαζί με την Κρίστη Τσολακάκη, έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά. Μάλιστα, από τον πρώτο του γάμο έχει και έναν γιο, τον Πάνο.

Ωστόσο, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει και ένα πέμπτο παιδί που ελάχιστοι γνωρίζουν! Ο λόγος φυσικά για τον... Snow Χατζηνικολάου. Το πανέμορφο σκυλί της οικογένειας.

Μέσω του Instagram του, ο παρουσιαστής δημοσίευσε (το βράδυ της Τρίτης) μια φωτογραφία του Snow και έγραψε στη λεζάντα: "Ο Snow Χατζηνικολάου και η αφεντιά μου σας ευχόμαστε καλό βράδυ!"

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Κώστα Βουτσά που λίγοι ήξεραν!

Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό συγγένεια ενώνει τον Κώστα Βουτσά με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να πει κανείς ότι είναι από το ίδιο σόι, αφού συνδέονται μέσω των συντρόφων της ζωής τους! "Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Συγκεκριμένα, το 1965, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε την Έρρικα Μπρόγιερ και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα. Η Έρρικα και η αδερφή της, Μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές Μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Ήταν ίσως το πιο λαμπρό δίδυμο της εποχής. Υπήρξαν άλλωστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου και από τις πιο όμορφες γυναίκες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Πού κολλάει ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του δημοσιογράφου! Άρα η πεθερά του είναι αδερφή με την πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά! Ή αλλιώς, η κόρη του Βουτσά και η σύζυγος του Χατζηνικολάου είναι πρώτες ξαδέρφες!

"Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Πήραν "φωτιά" τα σχόλια για τον Νίκο Χατζηνικολάου... "Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο"!

Ποιος ήταν ο λόγος; Μα φυσικά η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Με την ευκαιρία διαβάστε: Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Πολλοί ήταν οι χρήστες που "έτρεξαν" να σχολιάσουν την συνέντευξη του πρωθυπουργού, αρνητικά. Συγκεκριμένα, με αφορμή την συνέντευξη, αρκετοί κατέκριναν τις ερωτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας πως ο ίδιος το παίζει εκνευρισμένος για τα μάτια του κόσμου.

Δείτε και μόνοι σας τα σχόλια:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share