Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Σοκ: Ποιο είναι το μωρό που βρήκε η Έλλη Στάη στο λιμάνι;

Τι δήλωσε η δημοσιογράφος;

12 Νοεμβρίου 2019 19:49
Σοκ: Ποιο είναι το μωρό που βρήκε η Έλλη Στάη στο λιμάνι;

Τι συνέβη στην αγαπημένη Έλλη Στάη; Ποιο είναι το μωρό που βρήκε η ίδια στο λιμάνι και το ανακοίνωσε δημόσια;

Μην πάει ο νους σας σε κάτι περίεργο! Κάν'το όπως η Έλλη Στάη! Το διατροφολόγιο με το οποίο έχασε 9 κιλά σε 40 μέρες!

Το καλοκαίρι της στην Πάτμο πέρασε η Έλλη Στάη, ένα νησί που η ίδια φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα. Μετά από το μαγικό ηλιοβασίλεμα που κατέγραψε με το κινητό της από ελικόπτερο και το ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος προχώρησε και σε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Έλλη Στάη

Φωτογραφίζοντας ένα πανέμορφο γατάκι, η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε: «Το γατάκι μου η Lost! Την βρήκα μωρό στο λιμάνι της Πάτμου ως …lost και την υιοθέτησα…»

Έλλη Στάη γάτα

Δεν πάει ο νους σας: Αυτή είναι η ηλικία της Έλλης Στάη!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Έλλης Στάη; Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα. Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ' όρο» (Χρυσό βιβλίο) του νησιού. Στο σημείο να σας θυμίσουμε τις μεγάλες αλλαγές στο Open! Ποια παίρνει τη θέση της Έλλης Στάη;

Έλλη Στάη ηλικία

Η μητέρα της, Αικατερίνη (Ρενέ) Τσαρλαμπά, διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως φοιτήτρια Νομικής υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος». Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στις Πολιτικές Επιστήμες στη Σορβόννη. Για λίγο διάστημα εργάστηκε ως δικηγόρος.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Πότε γεννήθηκε; Η Έλλη Στάη γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου το 1954 που σημαίνει πως έχει κλείσει τα 65 της χρόνια! Πάθατε πλάκα; Ούτε καν που της φαίνεται!

Η πρώτη εμφάνιση της Έλλης Στάη στην τηλεόραση το 1983

Αγνώριστη η Έλλη Στάη στα πρώτα βήματα της στην τηλεόραση.

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε απόσπασμα από τις ειδήσεις της ΕΡΤ του 1983 όπου παρουσίαζε η τώρα πετυχημένη δημοσιογράφος παρέα με τον Κώστα Χούντα.

Ακούτε φυσικά και το κλασικό σήμα έναρξης των ειδήσεων που θα σας βάλει στο κλίμα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share