Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βασιλική Μιλλούση: Η χαρούμενη μανούλα μας δείχνει την κοιλιά της μια βδομάδα μετά την γέννα!

Στην καλύτερη φάση της ζωής της!

12 Νοεμβρίου 2019 18:30
Βασιλική Μιλλούση: Η χαρούμενη μανούλα μας δείχνει την κοιλιά της μια βδομάδα μετά την γέννα!

Η Βασιλική Μιλλούση διανύει μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της και το δείχνει. Μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια, χαίρονται το κάθε λεπτό που περνάνε μαζί με την μπέμπα τους. Μια βδομάδα μετά το χαρμόσυνο συμβάν η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει με μια φωτογραφία το σώμα και την κοιλίτσα της!

Δείτε επίσης: Πετρούνιας - Μιλλούση: Αγκαλιάζουν για πρώτη φορά την μπέμπα τους! (Photo)

Στην σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό έγραψε: “Λέω τις ώρες που κοιμάται η μπεμπούλα μου να ξεκινήσω πολυ σιγά να επαναφέρω το σώμα μου όσο αυτό μου το επιτέπει για αρχή” κάνοντας γνωστό ότι έχει επιλέξει να θηλάζει το μωρό της.

Στιγμές ευτυχίας για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια! Η φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας ζουν τις πιο όμορφες στιγμές μετά την γέννηση της κορούλας τους! Είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς όπως θα δείτε!

O "χαζομπαμπάς" Λευτέρης Πετρούνιας ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του και η Βασιλική Μιλλούση τον φωτογραφίζει!

Το ζευγάρι αυτό μας έχει "πάρει" τα μυαλά με την υπέροχη κόρη τους! Μόλις χθες οι ευτυχισμένοι γονείς πήραν εξιτήριο και σήμερα περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους στο σπίτι μαζί με τη μπέμπα τους.

Η Βασιλική Μιλλούση, αφού μας ξενάγησε στο παιδικό δωμάτιο, μοιράστηκε με τον κόσμο του Instagram ένα στιγμιότυπο με το Λευτέρη Πετρούνια να κρατάει στην αγκαλιά του τη μπέμπα και να τη νανουρίζει.

«...Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε ολόι καλα❣❣» έγραψε η αθλήτρια.

Πηγή: Youweekly.gr

Πετρούνιας - Μιλλούση: Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η Βασιλική Μιλλούση πήρε το μονόπετρο από τον Λευτέρη Πετρούνια και ο γάμος του ζευγαριού έρχεται! Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μάλιστα περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι, καθώς η Βασιλική είναι έγκυος έχοντας στην κοιλίτσα της ένα κοριτσάκι!

Μετά την εγκυμοσύνη της Βασιλικής Μιλλούση τα νέα για εκείνη και τον σύντροφό της, Λευτέρη Πετρούνια, έρχονται το ένα μετά το άλλο! Έχετε δει την φουσκωμένη της κοιλίτσα;

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έδωσε ένα μονόπετρο στην αγαπημένη του και πλέον ετοιμάζονται να παντρευτούν! Η Βασιλική Μιλλούση κιόλας ανέβασε τη φωτογραφία με το δαχτυλίδι στο instagram!

Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς!

Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς! Στην δημοσιότητα το επικό βίντεο! Η απίστευτη αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια, όταν η Μιλλούση του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, καθώς περιμένουν ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ίδια είναι ήδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε το σχετικό βίντεο στο youtube, που μας δείχνει την επική αντίδραση του, όταν είδε ότι η Μιλλούση του είχε κολλήσει το τεστ εγκυμοσύνης της στον τοίχο!

Έχετε δει το σπίτι του ζευγαριού; Φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι που κόβουν την ανάσα!

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share