Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καίτη Γαρμπή: Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της τραγουδίστριας!

Ποιο είναι το μήνυμα της;

12 Νοεμβρίου 2019 17:18
Καίτη Γαρμπή: Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της τραγουδίστριας!

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια που ακόμα και σήμερα καθηλώνει τους πάντες με την μαγική φωνή της! Η κατάθεση ψυχής όμως που έκανε η ίδια θα σας συγκινήσει! Φοβερές αποκαλύψεις του Φοίβου για την Καίτη Γαρμπή!

Η Καίτη Γαρμπή είχε δώσει μια συναυλία στο Κατράκειο και οι θαυμαστές είχαν κατακλύσει τον χώρο! Αυτό έκανε την τραγουδίστρια να μην μπορεί να κρατήσει την χαρά της όσο και τα συναισθήματα της!

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της, μέσω λεζάντας που συνόδευσε φωτογραφία της.

Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή:

«Καλημέρα!Μόλις σήμερα, 5 μέρες μετά τη Μεγάλη Βραδιά ένιωσα να συνέρχομαι από την υπερένταση, την κούραση, το άγχος και το σοκ μ αυτό που έζησα στις 16/9/2019. Πόσοι φίλοι, πόσοι συνεργάτες, πόσος κόσμος απ όλη την Ελλάδα, ακόμα κι από το εξωτερικό ήρθαν να τιμήσουν τη βραδιά μου! 6000 καρδιές συντονίστηκαν με τη δική μου καρδιά που πλημμύρισε από αγάπη, χαρά, συγκίνηση, δυνάμη, ευγνωμοσύνη, κι όλα μαζι ταυτόχρονα!

Άπειρες στιγμές ένιωσα πως κοιτούσα έναν ένα σας στα μάτια, ακόμα κι εσάς εκεί πάνω στις τελευταίες κερκίδες θέλοντας να σας δείξω μέσα από τα μάτια μου πως αναγνωρίζω την αγάπη σας και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που είσαστε εκεί.

Όλα εκείνη τη βραδιά ήταν αγάπη!!!Τα τραγούδια και οι φωνές όλων μας φτάσανε μέχρι τον ζωντανο ουρανό που κι αυτός ακόμα για να μας δείξει την αγάπη του σα να μας σκέπασε με εκατομμύρια αγγελικές φτερούγες να μας προστατέψει από τη βροχή και το κρύο! Τι μαγική βραδιά!!! …»

Αντέχετε; Η Γαρμπή ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα! (Photo)

Είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται καθόλου το χρόνο που περνάει, απόδειξη ότι μακριά από τα φώτα «τολμάει» να βγαίνει φυσική. Το άγνωστο δράμα για Σχοινά - Γαρμπή: Ο θάνατος, η επέμβαση και ο πόλεμος στο σπίτι!

Αν και έχει περάσει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της η Καίτη Γαρμπή ποζάρει παρέα με φίλο της στην Θεσσαλονίκη με «ανεπαίσθητο» μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα, δείχνοντας μας το πραγματικό της πρόσωπο.

Εμείς πάντως την λατρεύουμε όπως και να είναι!

Αγνώριστη η Καίτη Γαρμπή! Θα πάθετε σοκ μόλις την δείτε ξανθιά!

Η Καίτη Γαρμπή είναι σε όλους μια αγαπημένη τραγουδίστρια που λατρεύουμε όλοι να ακούμε και να απολαμβάνουμε! Τα τραγούδια της έχουν μείνει χαραγμένα στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου και στην μνήμη πολλών Ελλήνων! Μετράει ήδη 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία αποτελώντας μια από τις πιο εμπορικές ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με πάνω από 1.200.000 πωλήσεις δίσκων

Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς δημιουργούς έχει δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει περισσότερα από 30 ντουέτα στη δισκογραφία. Χαρακτηρισμοί που της έχουν αποδοθεί από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι "διαχρονική τραγουδίστρια", "αυθεντική σταρ", "φωνή της καρδιάς μας", "Ελληνίδα ντίβα" και "πρώτη μούσα του Φοίβου". Καίτη Γαρμπή: Στη Μύκονο η τραγουδίστρια με τους άνδρες της ζωής της!

Έχετε όμως απορία τι αλλαγή έκανε και μας εξέπληξε;

Μην αγωνιάτε! Η αλλαγή έρχεται από το μακρινό παρελθόν όταν η Καίτη Γαρμπή είχε βάψει τα μαλλιά της ξανθά στα πρώτα της βήματα την δεκαετία του 80! Ότι και να κάνει είναι πανέμορφη αν και την προτιμούμε μελαχρινή!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share