Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αν δείτε πως είναι σήμερα θα τρίβετε τα μάτια σας!

Λέτε να την αναγνώριζε ο Καρεμπέ;

11 Νοεμβρίου 2019 19:37
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αν δείτε πως είναι σήμερα θα τρίβετε τα μάτια σας!

Αν δείτε πως είναι σήμερα η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα θα τρίβετε τα μάτια σας!

Η πρώην σύζυγος του άσσου του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ από τον οποίο χώρισε το 2012 ύστερα από 14 χρόνια γάμου, εδώ και μερικού μήνες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Την θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα η γιατρός πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!

Ούσα παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια με τον Άράμ έχει αφήσει για τα καλά πίσω της τα φώτα, επιλέγοντας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.Η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια στον κόσμο (1,24 cm!), αποδεικνύει πως αγαπά τον εαυτό τη ακριβώς όπως είναι, αρνούμενη να μπει στο παιχνίδι των πλαστικών επεμβάσεων.

Όπως προδίδει η εικόνα της σήμερα, η ίδια έχει επιλέξει να αφήσει τον εαυτό της να μεγαλώσει φυσικά, λέγοντας ένα τεράστιο «όχι» στη μόδα της εποχής που θέλει όλες τις γυναίκες πορσελάνινες με τη βοήθεια των ενέσιμων και του νυστεριού.Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή με της ρυτίδες στο πρόσωπό της καθιστώντας σαφές πως η ομορφιά είναι διαχρονική!

Πάθαμε πλάκα: Η Αντελίνα Βαρθακούρη μελαχρινή και πιο αδύνατη! Δείτε πως ήταν στον γάμο της με τον Χάρη!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μελαχρινή και πιο αδύνατη! Δείτε πως ήταν στον γάμο της με τον Χάρη Βαρθακούρη και θα πάθετε πλάκα! Αγνώριστη: Η Ασπα Τσίνα 17 χρόνια μετά το Fame Story! Δείτε πως είναι σήμερα!

Ο Χάρης και η Αντελίνα τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει viral τους χαριτωμένους καυγάδες τους μέσα από το Globetrotters.

Όμως πριν γίνουν όλα αυτά το ζευγάρι πριν χρόνια ήταν εντελώς διαφορετικό, ειδικά η Αντελίνα ήταν σχεδόν αγνώριστη!

Τον χειμώνα του 2013 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου. Το 2010 είχε προηγηθεί και πολιτικός γάμος στην Κωνσταντινούπολη.

Εκείνη η μέρα σίγουρα θα τους έχει μείνει αξέχαστη σε αντίθεση με εμάς που δεν θυμόμασταν καν πως ήταν τότε...

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share