Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αμύθητη είναι η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση! Τα νούμερα που θα δείτε θα σας κάνουν να τα χάσετε!

Τι συμβαίνει με την κληρονομιά που της άφησαν;

10 Νοεμβρίου 2019 16:10
Αμύθητη είναι η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση! Τα νούμερα που θα δείτε θα σας κάνουν να τα χάσετε!

Η Αθηνά Ωνάση δεν έχει άδικα τον τίτλο της χρυσής κληρονόμου αφού αν μάθετε τα νούμερα της περιουσίας της θα ζαλιστείτε! Αθηνά Ωνάση: Η ζωή ''κόλαση'' πριν το διαζύγιό της!

Στο άρθρο 9 της ιδιόχειρης διαθήκης του Ωνάση τονίζεται ότι ο Σκορπιός ή θα μείνει στην οικογένειά του ή θα μεταβιβαστεί στο ελληνικό Δημόσιο, κλείνοντας οποιοδήποτε παράθυρο σε ενδεχόμενη πώληση. Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνει εκείνος, αν οι κληρονόμοι του αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης των νήσων Σκορπιός και Σπάρτη (το ποσό της συντήρησής τους ανερχόταν την εποχή εκείνη σε 100.000 δολάρια ετησίως), τότε θα δωριστούν στην Ολυμπιακή Αεροπορία για χρήση τους από τους υπαλλήλους της ως τουριστικών θερέτρων και κυρίως ως τοποθεσιών παιδικών κατασκηνώσεων υπό την επωνυμία «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Μάλιστα, η συγκεκριμένη δωρεά υπόκειται και στον όρο ότι πριν καταλήξει ο Σκορπιός στην Ολυμπιακή Αεροπορία θα πρέπει πρώτα να προσφερθεί στο ελληνικό Δημόσιο:

«Θα προσφερθεί η νήσος Σκορπιός πρώτον και κατά προτίμησιν εις το Ελληνικό δημόσιον διά την χρήσιν ως θερέτρου του εκάστοτε αρχηγού του Ελληνικού κράτους, υπό τον όρον ότι το δημόσιον θα αναλάμβανε την συντήρησιν αυτού.

Εάν το δημόσιον αποδεχθεί την δωρεάν, τότε η νησίς Σπάρτη θα δωρηθεί εις την Ολυμπιακή Αεροπορίαν διά να χρησιμοποιηθεί ως θέρετρον του προσωπικού και ιδίως ως θερινή παιδική στέγη των τέκνων των. Εάν το δημόσιον αρνηθή την αποδοχή της δωρεάς του Σκορπιού, τότε αμφότεραι αι νησίδες Σπάρτη και Σκορπιός θα περιέλθουν στην κυριότητα της Ολυμπιακής αεροπορίας».

Αυτό είναι το σπίτι της! Είστε έτοιμοι να το δείτε;

Οπως χαρακτηριστικά τονίζει στο ίδιο άρθρο της διαθήκης του ο Αριστοτέλης Ωνάσης, εξαιρούνται από τη συγκεκριμένη δωρεά τα 30 στρέμματα στον Σκορπιό όπου φιλοξενούνται το παρεκκλήσιο και ο τάφος του γιου του Αλέξανδρου (λίγο αργότερα εκεί θα ταφεί ο ίδιος και το 1988 η κόρη του Χριστίνα).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες φήμες, οι οποίες όλο και περισσότερο πλέον θεωρούνται αληθινές, φαίνεται ότι τελικά βρέθηκε η κατάλληλη νομική φόρμουλα που λύνει τα χέρια της Αθηνάς επιτρέποντας την πώληση του Σκορπιού σε άλλον ιδιοκτήτη πέραν της οικογένειας Ωνάση ή του ελληνικού Δημοσίου, όπως ήταν η ρητή επιθυμία του παππού της.

Πέρα από την ακίνητη περιουσία της η Αθηνά Ωνάση πούλησε στο παρελθόν πίνακες και κοσμήματα της μητέρας της. Ο οίκος Christie’s του Λονδίνου έβγαλε σε δημοπρασία περισσότερα από 40 δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια της μητέρας της -ανάμεσα στα οποία κι ένα περιδέραιο από ζαφείρια και διαμάντια Harry Winston- αλλά και τον σπάνιο Βούδα Faberge, η αξία του οποίου εκτιμήθηκε στα 440.000 δολάρια καθώς και πλήθος προσωπικών αντικειμένων της Χριστίνας Ωνάση αντί 4 εκατ. δολαρίων.

Αθηνά Ωνάση: Η αγάπη για την μητέρα της και η αφόρητη νοσταλγία για εκείνη!

Μια θλιμμένη εικόνα είναι το πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση και ειδικά όταν αναφέρεται στην μητέρα της! Η πλούσια κληρονόμος έχασε σε νεαρή ηλικία την μητέρα της κάτι που την κάνει να την νοσταλγεί συχνά! Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο! Δεν πάει το μυαλό σας!

Η χρυσή κληρονόμος σε σπάνια συνέντευξη που είχε δώσει πριν τέσσερα χρόνια στο Vanity Fair είχε αποκαλύψει πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της, την οποία έχασε όταν ήταν 4 χρονών.

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε πει ιταλική έκδοση του Vanity Fair: «εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου… Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν.

Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό!»

Μάλιστα, όπως αναφέρουν φιλικά της πρόσωπα, η Αθηνά Ωνάση αναφέρει συχνά μέχρι και σήμερα πως θα ήθελε να είχε στο πλευρό της την μητέρα της, καθώς δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον χαμό της.

Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Δεν διανοείστε τι απαίτησε για να έρθει στην Ελλάδα!

«Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα»!

Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, μιλάει στην εκπομπή “Με το καλημέρα” και αποκαλύπτει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από τον χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου.

Έχει 24 φρουρούς -8 κάθε οκτάωρο

Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς -8 κάθε οκτάωρο!

Απομονωμένη και μοναχική η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο! Πού και πώς ζει η χρυσή κληρονόμος μετά το διαζύγιο;

Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται

Η ίδια δεν θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share