Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χάρης Ρώμας: "Ήμουν ατίθασος και ήθελα να κατακτήσω..."

Τι αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός;

9 Νοεμβρίου 2019 14:35
Χάρης Ρώμας:

Ο Χάρης Ρώμας είναι ίσως ο πιο αγαπητός ηθοποιός του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού! Οι σειρές του προβάλλονται ακόμα και σήμερα κάτι που τον κάνει να μπαίνει στα σπίτια του κόσμου κάθε μέρα! Τι είπε όμως σε συνέντευξη που έδωσε ο Χάρης Ρώμας;

Αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και σε όλα εκείνα που τον έκαναν ευτυχισμένο και ονειροπόλο! Ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο!

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος:

"Ήμουν ένα ατίθασο παιδί, που ήθελε να κάνει το δικό του και είχε την έπαρση, την άγνοια κινδύνου των πραγμάτων. Πίστευα ότι μπορούσα να τα κάνω όλα! Να κατακτήσω όλο τον κόσμο!

Κι από την άλλη, είχα πολλά θέματα μαζί μέσα στο μυαλό μου… Είχα έντονα συναισθήματα. Είχα μία δύναμη μέσα μου που δεν ήξερα πως να την κατευθύνω. Εκεί που ήθελα να κατακτήσω τα πάντα, εκεί μπορούσε να με πάρει από κάτω αυτό το πάθος και να αυτοκαταστραφώ. Μεγαλώνοντας το κοντρόλαρα. Διοχέτευσα το πάθος μου σε αυτό που πραγματικά ήθελα.

Ήταν αναπόφευκτο το να γίνω ηθοποιός και, στην εποχή που το έκανα, πήγα κόντρα στο σπίτι μου. Μπήκα στην Ιατρική μεν, γιατί ο πατέρας μου ήθελε να με κάνει γιατρό, αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Η ιστορία είναι γνωστή. Συγκρουστήκαμε, άλλαξα το όνομά μου, βγήκα στο θέατρο με το όνομα “Ρώμας” -είναι το επίθετο της μητέρας μου- και όχι “Ρασιάς”, όπως έλεγαν τον πατέρα μου.

Ήταν μία ηρωική επανάσταση αυτό για μένα, γιατί έπεισα τον ευκατάστατο πατέρα μου, ότι δεν είχα ανάγκη τα λεφτά του και πορεύτηκα μόνος μου. Σαν ταινία ήταν όλο αυτό. Ήμουν νέος, ωραίος, ξεκίνησα ως bartender, χωρίς να ξέρω τη δουλειά, ήμουν φοιτητής Ιατρικής και, παράλληλα, μπήκα στο θέατρο. Είχα μεγάλη ενέργεια και δίψα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ήθελα να ξεφύγω κιόλας από το σπίτι. Δεν είχα πάντα ωραίες εικόνες από την παιδική μου ηλικία, με την έννοια ότι υπήρχαν μεγάλες συγκρούσεις."

Χάρης Ρώμας: Αυτό είναι το παιδί μου!

Ο Χάρης Ρώμας έβαλε τα κλάματα στην τρομερή αποκάλυψη του! "Είναι το παιδί μου..."!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, πριν λίγες ημέρες, έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων προέβη σε μία τρομερή αποκάλυψη για το "παιδί" του.

Ο λόγος για την αγαπημένη του ανιψιά την οποία γνωρίσαμε από την σειρά του Ant1 "Το Καφέ της Χαράς", όπου υποδύθηκε το ρόλο της "Βάλιας". Με την ευκαιρία διαβάστε: Χάρης Ρώμας: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του! Μας ''έπασαν'' τα μαλλιά!

"Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά" ενώ συμπλήρωσε "Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ" πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. "Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε".

Ενώ όταν η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να τον δει ξανά σε μία σειρά με την ανιψιά του, ο Χάρης Ρώμας είπε: "Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share