Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιο ''γελοίο'' ζεϊμπέκικο όλων των εποχών το έχει χορέψει η Μαντώ Γαστεράτου!

Τους έκανε όλους άνω κάτω!

9 Νοεμβρίου 2019 13:36
Το πιο ''γελοίο'' ζεϊμπέκικο όλων των εποχών το έχει χορέψει η Μαντώ Γαστεράτου!

Το πιο ''γελείο'' ζεϊμπέκικο όλως των εποχών το έχει χορέψει η Μαντώ Γαστεράτου!

Η Μαντώ, σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα αλλά παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο που θα μείνει αξέχαστο!

Σε κάποια στιγμή η Μαντώ Γαστεράτου... «μεράκλωσε» πολύ...

Φορώντας ένα κοντό κόκκινο φόρεμα μπήκε στη μέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να χτυπάει παλαμάκια. Όμως κάποια στιγμή, σήκωσε το πόδι της ψηλά το πέρασε πάνω από το μοντέλο και ο όλοι έμειναν άφωνοι αφού είναι ετοιμόγεννη.

«Είναι ετοιμόγεννη, τρομάζω, αγχώνομαι…» αναφώνησε ο Κώστας Καραφώτης, σταματώντας να τραγουδά....

Μαντώ Γαστεράτου: ''Με φώναζαν π...'' Συγκλονίζει η εξομολόγησή της!

''Με φώναζαν π@υστη γιατί μικρή ήμουν...'' Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου!

Μία φωτογραφία από το παρελθόν ήταν η αιτία για να ανεβάσει ένα βίντεο λέγοντας τη δική της αλήθεια και τι ρατσισμό είχε περάσει! Μαντώ Γαστεράτου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τον καρκίνο!

Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το παρελθόν γράφοντας:

«Αγαπητέ follower, πιθανότατα από τη στιγμή που έχεις επιλέξει να κάνεις follow αυτόν τον λογαριασμό, θα πέσεις πάνω σε αυτή τη photo των εφηβικών μου χρόνων… Το κορίτσι που βλέπεις στη παραπάνω φωτογραφία, είμαι εγώ. Ναι εγώ είμαι, με μια εμφάνιση που μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εικόνα που έχεις για εμένα, δεν θα σταθώ όμως σε αυτό. Εκείνη τη χρονιά μετά από 12 χρόνια ζωής πάνω σε αυτό τον πλανήτη, συνειδητοποίησα ότι μεγάλωσα.

Κατανόησα ότι δεν ήμουν πλέον το αγοροκόριτσο που έπαιζε μπάλα με τα κουτάκια στο προαύλιο του σχολείου, ότι έπρεπε να σταματήσω να καμπουριάζω για να μην φαίνεται το στήθος μου, ότι πια μου άρεσε να παίζω με κούκλες και να φτιάχνω λευκώματα με αγαπημένους stars εκτός από το να ασχολούμαι με τα στρατιωτάκια και τα αυτοκινητάκια του αδερφού μου… Συμβιβάστηκα με την γυναίκεια μου φύση ένα Σεπτέμβριο, όταν για πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου «Μαντώ μεγάλωσες, σε αυτό το παραμύθι δεν ζεις στην Χωρά του Ποτέ και δεν είσαι ο Πίτερ Παν». Έκανα θυμάμαι 3 μήνες να αποδεχτώ την «νέα κατάσταση» που θα με συνόδευε για πολλά ακόμα χρονιά στην ζωή μου».

Επιπλέον μέσα στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω περιγράφει όλα όσα άσχημα έζησε στα παιδικά της χρόνια αλλά και στην εφηβεία της! Πραγματικά η παρουσιάστρια δίνει ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα σε πολλά παιδιά να είναι ο εαυτός τους και να εξελιχθούν σε καλύτεροι άνθρωποι!

Δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι της:

Είναι γεγονός! Έγκυος η Μαντώ Γαστεράτου! (video)

Η Μαντώ Γαστεράτου επιβεβαίωσε το γεγονός πως είναι έγκυος και σε μερικούς μήνες θα έρθει στη ζωή το μωράκι της!

Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη!

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν τελικά και η Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος!

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του ALPHATV «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έκανε επίσημα γνωστό πως θα γίνει μανούλα! Μάλιστα να σας θυμίσουμε ότι εμείς είχαμε βρει την φωτογραφία που "πρόδωσε" την εγκυμοσύνη της!

Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος, με τον γιατρό της να της κάνει την ξαφνική ανακοίνωση μετά από καθιερωμένες εξετάσεις! Να σημειώσουμε πως είχε ερωτηθεί από τον Πέτρο Κωστόπουλο για την εγκυμοσύνη της. Πως είχε αντιδράσει;

Με το καλό να έρθει το παιδάκι της λοιπόν!

Μαντώ Γαστεράτου: Για πρώτη φορά μας δείχνει τον άνδρα της!

Η Μαντώ Γαστεράτου έπειτα από 3,5 χρόνια κατάφερε να πείσει τον σύζυγό της και να ανεβάσουν κοινή φωτογραφία στο instagram!

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share