Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθηνά Ωνάση: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποια διάσημη είναι η νονά της!

Θα πάθετε σοκ μόλις μάθετε!

9 Νοεμβρίου 2019 09:53
Αθηνά Ωνάση: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποια διάσημη είναι η νονά της!

Η Αθηνά Ωνάση είναι η διάσημη κληρονόμος που θα λέγαμε ότι παρά τα πλούτη της δεν έχει καταφέρει να βρει την απόλυτη ευτυχία! Ποια διάσημη είναι όμως η νονά της;

Δεν σας πάει ο νους! Εμείς όμως βρήκαμε ποια είναι και σας την παρουσιάζουμε! Φωτογραφία σοκ της Αθηνάς Ωνάση: Μάχη με την νευρική ανορεξία

Η γυναίκα που ξέρει τα πάντα για τη δυναστεία Ωνάση, μιλάει σκληρά για την Αθηνά.

Η Μαρίνα Ντοντέρο είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό γύρω στο 2000 και μίλησε για τη φιλία της με την Χριστίνα Ωνάση και τη ζωή που έκαναν μαζί:

«Tον Φεβρουάριο του 1964 συνάντησα τη Χριστίνα Ωνάση -εκείνη ήταν 17 ετών κι εγώ 15- στην Punta del Este, έναν μικρό παράδεισο στην άκρη της θάλασσας στην Ουρουγουάη, όπου συνήθιζα να περνάω διακοπές με την οικογένειά μου. Τη βρήκα χαριτωμένη, εκείνη με αγάπησε για τις φάρσες μου και γίναμε αχώριστες. Μερικούς μήνες αργότερα πήγαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον πατέρα της Αριστοτέλη, τον αδελφό της Αλέξανδρο και τη μητέρα της Τίνα Λιβανού. Από τότε η φιλία μας έγινε κομβική για τη ζωή μας. Ταξιδεύουμε συνέχεια για να συναντηθούμε μεταξύ του Σκορπιού και της Αργεντινής. Είμαστε σαν αδελφές. Ποτέ δεν ένιωσα άσχημα μαζί της επειδή ήταν η πλουσιότερη κληρονόμος στον κόσμο.

Ενας από τους γάμους της Χριστίνας!

Το 1966, ένα βράδυ μου τηλεφωνεί ο πατέρας της έξαλλος και μου λέει: «Ξέρεις ότι η φίλη σου παντρεύτηκε έναν Αμερικανό, πήγαινε φέρτην πίσω γρήγορα». Της τηλεφωνώ και μου απαντάει με κάθε ηρεμία ότι παντρεύτηκε τον Τζόε Μπόλκερ στο Λας Βέγκας. Δεν πέρασε μια βδομάδα και εμφανίστηκε στο σπίτι μου στο Μπουένος Αϊρες. Ο γάμος της είχε διαρκέσει επτά ημέρες.

Στο Παρίσι μένουμε με τη Χριστίνα στην Avenue Foch 88. Ο πατέρας της μένει έναν όροφο πιο πάνω. Αποφάσισε μια μέρα, για να διασκεδάσουμε, να κατέβουμε στο δρόμο για να παραστήσουμε τις πόρνες. Δεν κάναμε 500 μέτρα και μόλις κάποιος μας πρότεινε 500 φράγκα ήρθε η αστυνομία και μας μάζεψε.

Η Χριστίνα προσπαθεί να εξηγήσει στον αστυνομικό ότι ήταν μόνο ένα αστείο και ότι είναι η κόρη του Ωνάση. Εκείνος της λέει «Εγώ είμαι ο γιος του Ντε Γκολ!». Η Χριστίνα ειδοποιεί τη θυρωρό του σπιτιού, την Μαντάμ Μάγκι να χτυπήσει στον πατέρα της και να του τα πει όλα. Εκείνος καταφθάνει έξαλλος και φεύγουμε. Γελάσαμε όμως πολύ με αυτή την ιστορία.

Σεισμός στην showbiz: Ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!

Στον Σκορπιό με τη Χριστίνα κάναμε βόλτες με ένα γιότ που είχε το όνομά της. Η Τζάκι ερχόταν με τα παιδιά της Τζον Τζον και Καρολίνα, με την οποία είχα καλή σχέση. Κολυμπάμε, παίζουμε χαρτιά και κάνουμε τζετ σκι.

Η Χριστίνα ήρθε στο Μπουένος Αϊρες στις 20 Οκτωβρίου 1988 για να γιορτάσω τα 40 χρόνια μου. Μου λέει: «Δεν αντέχω πια το κρύο και τη βροχή της Γενεύης, θέλω να έρθω να ζήσω στην Αργεντινή με την θετή οικογένειά μου, τους Ντοντέρο». Δεν έπινε, δεν έπαιρνε φάρμακα κατανάλωνε μόνο λίτρα Κόκα Κόλα light καθημερινά! Νοικιάσαμε ένα σπίτι κοντά στο Μπουένος Αϊρες ώστε να μπορούμε να καλούμε τους φίλους μας. Το βράδυ των γενεθλίων μου παρατηρώ ότι χορεύει κολλητά με τον αδελφό μου Χόρχε Τσομλεκτσιόγλου. Ηταν ερωτευμένοι και σε 15 μέρες ανακοίνωσαν το γάμο τους! Αυτή ήταν η Χριστίνα.

Βρήκε τη Χριστίνα Ωνάση νεκρή!

Το σαββατοκύριακο της 15ης Νοεμβρίου φεύγουμε οι τρεις μας με τους σωματοφύλακες της Χριστίνας να γιορτάσουμε το γάμο τους στο κλαμπ Tortuguitas, μερικά χιλιόμετρα από την πόλη. Τρώμε και πάμε για ύπνο, το ζευγάρι πήγε στο δικό του δωμάτιο. Την άλλη μέρα ο αδελφός μου φεύγει για την πόλη και αφήνει τη Χριστίνα να κοιμάται. Στις 10.30 χτυπάω την πόρτα, φωνάζω, τίποτα. Ανοίγω τελικά και βρίσκω τη Χριστίνα να «κοιμάται» μέσα στην μπανιέρα της, νεκρή. Φώναξα τον αδελφό μου, την αστυνομία, ήταν πολύ αργά. Δεν έχω ξεπεράσει ποτέ αυτό το σοκ, να πεθάνει η Χριστίνα Ωνάση στο σπίτι μου.

Φτάσαμε στον Σκορπιό για να ταφεί η Χριστίνα, όπως το επιθυμούσε. Η κηδεία της ήταν ένα σπαρακτικό γεγονός. Ο Σκορπιός έγινε το παντοτινό της σπίτι.

Απαράδεκτο να πουλήσει τον Σκορπιό η Αθηνά, με τους τάφους της οικογένειάς της!

Η Μαρίνα Ντοντέρο είπε «δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έφτανε στο σημείο να δώσει το νησί που πάνω του βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας, του παππού και του θείου της. Τα χρήματα δεν τα δημιούργησε μόνη της η Αθηνά για να κόψει μεμιάς τον ομφάλιο λώρο. Αν ζούσε η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο».

Τονίζει μάλιστα πως το κόστος για τη συντήρηση των τάφων δεν είναι μεγάλο και λέει «ο Αλέξανδρος έχει ταριχευτεί και τον βλέπεις όπως ακριβώς ήταν», ενώ εκφράζει το παράπονό της για το γεγονός πως δεν άφησαν την ίδια να ταριχεύσει και τη Χριστίνα.

Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο! Δεν πάει το μυαλό σας!

Η κυρία Ντοντέρο τονίζει τέλος ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την απόφαση αυτή της Αθηνάς και εκφράζει την ελπίδα ότι αποφάσισε να πουλήσει το νησί για να πάρει τα χρήματα και να βοηθήσει την Ελλάδα. «Αυτό θα το δεχόμουν. Μόνο με αυτή τη σκέψη ησυχάζω και το περιμένω να είναι έτσι» καταλήγει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share