Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του πατέρα του που πέθανε πριν περίπου έναν χρόνο!

Πόσο ίδιοι είναι;

8 Νοεμβρίου 2019 15:19
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του πατέρα του που πέθανε πριν περίπου έναν χρόνο!

Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έφυγε από τη ζωή. Πόσο ίδιοι είναι; Δείτε τον για πρώτη φορά.

Μέσα σε δέκα μήνες, έχασε δυο αγαπημένα του πρόσωπα. Τον πατέρα του ο οποίος έφυγε πρώτο και μετά από λίγο καιρό και την μητέρα του.

Η κηδεία της μητέρας του έγινε πριν από λίγες εβδομάδες και στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου βρέθηκαν κοντινά του πρόσωπα τα οποία τον στήριξαν στην δύσκολη στιγμή.

Πριν από δέκα ωστόσο μήνες, "έφυγε" και ο πατέρας του, Γιώργος με τον οποίο όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζουν πάρα πολύ!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του!

Μια μέρα μετά την κηδεία της μητέρας του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram!

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον χωρισμό: «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!»

Ο παρουσιαστής ανήρτησε στα stories του μία φωτογραφία από το πολυαγαπημένο του λαμπραντόρ, τον Κούπερ, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του και του έδωσε χαρά. Λόγω του πένθους του, είχε αφήσει τον Κούπερ για λίγες ημέρες να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο σκύλων!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Σοκάρουν τα λόγια του! "Δεν θα με δείτε σύντομα να.."

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Τσαλίκη και κατά τη διάρκεια της βραδιάς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως δεν θα τον δούμε σύντομα να διασκεδάζει και αποκάλυψε πως μετά τον θάνατο της μητέρας του προσπαθεί μέσω της δουλειάς να βρει ξανά τη βάση του!

Δείτε επίσης: Μαύρη γιορτή για την Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Για διασκέδαση τρελή η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το νιώθω, αλλά όταν είμαι δίπλα σε ανθρώπους που είναι η ζωή τους αυτό που κάνουν, τότε κι εγώ είμαι δίπλα τους σε αυτό. Δεν θα με δείτε σύντομα να διασκεδάζω τρελά, αλλά να είμαι δίπλα σε φίλους, θα είμαι.

Είναι αυτό που έχω συνηθίσει να κάνω, αυτό μέσα από το οποίο κι εγώ αυτοπροσδιορίζομαι, η δουλειά μου τόσα χρόνια τώρα, την αγαπώ πολύ. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα ξαναβρώ τη βάση μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share