Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μελίνα Ασλανίδου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και σαγηνεύει!

Μετά τα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου!

7 Νοεμβρίου 2019 18:30
Μελίνα Ασλανίδου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και σαγηνεύει!

Η Μελίνα Ασλανίδου φωτογραφίζεται και δημοσιεύει μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Ακομπλεξάριστη και καθόλου ριγμένη από τα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου, "ρίχνει" το Instagram. Δείτε την φυσική και θα καταλάβετε!

Δείτε και αυτό: Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα η Μελίνα Ασλανίδου: Στην δημοσιότητα η καταγωγή της!

Να σημειώσουμε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος σατίρισε τη Μελίνα Ασλανίδου, όταν σε συνέντευξή του είπε ότι η τραγουδίστρια έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη.

Αυτή, λοιπόν, ήταν η μούρη έτσι, τώρα κάπως την έφτιαξε, αλλά χαλάει το μαλλί. Φτιάχνει μούρη, φτιάχνει το μαλλί, χαλάει το ρούχο. Δηλαδή αυτή κάπου δεν θα το βρει ποτέ, όλο κάτι θα χαλάει. Σε όλο αυτό το υαλουρονικό και την καούκα, με κουράζει. Επειδή ξέρω από draq show και όταν είναι να κάνω μια persona θέλει τόση ώρα, απορώ πως βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν μια μεταμόρφωση σε κάτι άλλο, που δεν είναι ο εαυτός τους, για να κάνουν μια κριτική. Δεν είναι όλες Άννα Βίσση… Άννα Βίσση είναι μια και έκλεισε το εργοστάσιο», είχε πει ο Τάκης Ζαχαράτος.

Σήμερα όμως, η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram χωρίς μακιγιάζ και έγραψε στη λεζάντα: «Καλημερουδια βάλτε χρώμα στη ζωή σας σήμερα το 4ο live xfactor παιδιά εεεε???@xfactorgreece @opentvgr».

Θύμα απάτης η Μελίνα Ασλανίδου!

Έξαλλη έχει γίνει η Μελίνα Ασλανίδου, καθώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου», αποκάλυψε.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα ονόματα από το χώρο της showbiz πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ευκαιρία διαβάστε: Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα η Μελίνα Ασλανίδου: Στην δημοσιότητα η καταγωγή της!

Ανάμεσα τους και η Μελίνα Ασλανίδου. Μάλιστα, έχει απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διευθετήσουν το θέμα αυτό.

«Προσοχή, προσοχή! Καλήμερα παιδιά… Αυτό δεν ισχύει που λένε εδώ… Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου για να πουλήσει το προϊόν αυτό… χωρίς προϊόντα αδυνατίζεις αν θέλεις… Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη σας το λέμε ενημερωτικά», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

X Factor: Η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου μοιράζει..εγκεφαλικά!

Τα live του X Factor είναι γεγονός και οι εμφανίσεις όπως περιμέναμε είναι καθηλωτικές, και όχι μόνο των παικτών! Την παράσταση έχει κλέψει η Μελίνα Ασλανίδου με το εντυπωσιακό ντεκολτέ της!

Δείτε επίσης: X-Factor Highlights: Η εκρηκτική Δέσποινα Βανδή, η συγκίνηση και οι "σπόντες"!

Η coach της ομάδας των “25+” εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα πράσινο φόρεμα και με ορθάνοιχτο ντεκολτέ και όλα τα βλέμματα είναι στραμένα πάνω της!

Τα σχόλια δεν έλειψαν «Μελίνα, καταπληκτικό το πράσινο έχουμε να σου πω, φανταστικό», της είπε η Δέσποινα Βανδή! Όλοι μας βέβαια σκεφτήκαμε το ίδιο σωστά;

Θάνατος για την Μελίνα Ασλανίδου: Συντετριμμένη!

Στο πένθος βυθίστηκε η Μελίνα Ασλανίδου μετά από την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί στενά με τον Πανίκο Σχοινή που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο ημέρες. Ήταν ένας εκ των δημιουργών και διευθυντών της εταιρείας Παπαδόπουλος και Σχοινής παραγωγές, ενώ είχε μεγάλη συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου γενικότερα. Μελίνα Ασλανίδου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια!

Η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρετά τον Πανίκο Σχοινή

Η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα: «Στο φως... Προς ολοταχώς στο φως αυτή η υπέροχη ψυχή... Καλό ταξίδι Πανίκο... Απίστευτο... Πάντα ο θάνατος με συγκλονίζει κι ας είναι κομμάτι της ζωής...».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share