Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γνωστός παρουσιαστής στόλισε από τώρα! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του είναι τέλειο!

Ποιος έφερε πιο νωρίς τα Χριστούγεννα;

7 Νοεμβρίου 2019 10:37
Γνωστός παρουσιαστής στόλισε από τώρα! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του είναι τέλειο!

Τι κι αν είναι Νοέμβρης κάποιοι επιλέγουν να στολίσουν το σπίτι τους από τώρα! Ποιος είναι όμως ο γνωστός παρουσιαστής που στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του από τώρα και είναι πολύ χαρούμενος;

Ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό όπου φαίνεται πολύ ευτυχισμένος! Ατύχημα σοκ για πασίγνωστο παρουσιαστή του open tv!

Εσείς ακόμα να μαντέψετε;

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο τον παρουσιαστή και φίλο της Σίσσυς Χρηστίδου! Στο πλευρό της παρουσιάστριας βρίσκονται για δεύτερη χρονιά ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη.

Ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

Οι στολισμοί των χριστουγεννιάτικων δέντρων ξεκίνησαν ....

Όπως θα δούμε πολλοί θα είναι εκείνοι που ανεβάζουν φωτογραφίες με τα στολισμένα σπίτια τους από εδώ και πέρα!

Δείτε την φωτογραφία εδώ:

Τα καρφιά του Παύλου Σταματόπουλου για την Μπάγια Αντωνοπούλου! (video)

Τα "καρφιά" του στην Μπάγια Αντωνοπούλου για το Survivor Πανόραμα πέταξε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για όλα.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε την επιστροφή της πρώην συνεργάτιδάς του, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και την επιλογή της Μπάγιας Αντωνοπούλου να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα.

«Με την Κωνσταντίνα έχω δουλέψει 5 χρόνια. Η πιο σωστή κίνηση που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι το ότι πήγε στο Survivor. Αν ξεκινούσε τώρα με το My Style Rocks, ο κόσμος θα είχε πολύ διαφορετική εικόνα για εκείνη. Το Survivor Πανόραμα είναι κάτι που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο Survivor. Η Μπάγια νομίζω ασχολήθηκε με κάτι που εγώ νιώθω ότι δεν την ενδιαφέρει πολύ. Ήταν μια λύση ανάγκης το Πανόραμα».

youweekly.gr

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η κόρη της είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Γνωρίζετε ποια είναι η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου; Είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός και παίζει στην πιο πετυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μας ξεναγεί στο εσωτερικό του εξοχικού της στην Αίγινα - Θα μείνετε άναυδοι με την θέα!

Πάει ο νους σας;

Ο λόγος για την....

Μαρία Χάνου! Η Μαρία Χάνου, η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του πρώην συζύγου της Ταξιάρχη Χάνου, με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Υποδυόμενη τη Βέλη κατάφερε αμέσως να κερδίσει τις εντυπώσεις και μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, το τηλεοπτικό αγόρι της, θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Η ίδια κρατάει ένα χαμηλό προφίλ (παρόλο που οι γονείς της είναι γνωστοί ηθοποιοί), κάνοντας τα δικά της βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Με την ευκαιρία διαβάστε: Δείτε πως ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πριν 20 χρόνια! Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Να σας πούμε βέβαια, ότι η Μαρία Χάνου, είχε παίξει έναν από τους βασικούς ρόλους στην σειρά "Οι μάγισσες της Σμύρνης", όταν ακόμη ήταν 11 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share