Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η κόρη της είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Παίζει στην πιο πετυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης!

7 Νοεμβρίου 2019 09:25
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η κόρη της είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Γνωρίζετε ποια είναι η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου; Είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός και παίζει στην πιο πετυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μας ξεναγεί στο εσωτερικό του εξοχικού της στην Αίγινα - Θα μείνετε άναυδοι με την θέα!

Πάει ο νους σας;

Ο λόγος για την....

Μαρία Χάνου! Η Μαρία Χάνου, η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του πρώην συζύγου της Ταξιάρχη Χάνου, με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Υποδυόμενη τη Βέλη κατάφερε αμέσως να κερδίσει τις εντυπώσεις και μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, το τηλεοπτικό αγόρι της, θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Η ίδια κρατάει ένα χαμηλό προφίλ (παρόλο που οι γονείς της είναι γνωστοί ηθοποιοί), κάνοντας τα δικά της βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Με την ευκαιρία διαβάστε: Δείτε πως ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πριν 20 χρόνια! Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Να σας πούμε βέβαια, ότι η Μαρία Χάνου, είχε παίξει έναν από τους βασικούς ρόλους στην σειρά "Οι μάγισσες της Σμύρνης", όταν ακόμη ήταν 11 ετών.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα της!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέβασε μία φωτογραφία στα social media πριν καιρό και είδαμε για πρώτη φορά τη μητέρα της!

Μοιάζουν καθόλου μαμά και κόρη; Τι λέτε;

Στο σημείο γνωρίζετε ποια είναι η κόρη της Χρυσούλας Διαβάτη;

Η ηθοποιός πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία με την αγαπημένη της μητέρα και αμέσως δέχθηκε αμέτρητα like! Η μαμά της ηθοποιού ποζάρει χαμογελαστή και την βλέπουμε για πρώτη φορά!

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι΄ αυτό κάνει συχνά τρυφερές αναρτήσεις, όπως αυτή με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share