Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άσπα Τσίνα: "Απομονώθηκα γιατί έπεσα θύμα bullying!"

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

6 Νοεμβρίου 2019 19:28
Άσπα Τσίνα:

Η εκρητκτική περσόνα Άσπα Τσίνα μίλησε για την απομόνωση που βίωσε μετά το τηλεοπτικό ριάλιτι εξαιτίας του bullying που δέχτηκε!

«Εγώ το bullying το υπέστη για αρκετό καιρό μην σου πω για χρόνια… Καμιά φορά οδηγήσε στην αυτοαπομόνωση για να αποφύγεις τους κραδασμούς μέσα σου από το bullying που δέχεσαι! Γι' αυτό ο Τζώρτζης είναι ένα αγγελούδι επί Γης! Κι όμως, υπήρξαν 9 ακόμα πιο... "σιχαμένοι" παίκτες ριάλιτι!

Φεύγω, γυρίζω στην βάση μου, είχα ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια.

Εξαφανίστηκα γιατί δεν μπορούσαν να ισορροπήσω μέσα μου, έρχεται ο γιος μου μετά από μερικά χρόνια…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα σε τηλεοπτική της συνέντευξη!

Πασίγνωστη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, Κατρίν Ντενέβ.

Ηθοποιός 70 ετών και η σύντροφός του περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Η Κατρίν Ντενέβ, 76 ετών, εισήχθη σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής Le Parisien σε νοσοκομείο του Παρισιού, με την κατάστασή της να κρίνεται σοβαρή και να απαιτούνται πιο ενδελεχείς εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της ασθένειας.

H Κατρίν Ντενέβ ξεκίνησε γυρίσματα στην περιοχή του Παρισιού στις 11 Οκτωβρίου, για την τελευταία ταινία της Εμανουέλ Μπερκό «De Son Vivant», στην οποία και εμφανίζεται μαζί με τον Γάλλο ηθοποιό Μπενούά Μαζιμέλ.

Η νέα ταινία της Κατρίν Ντενέβ

Η Κατρίν Ντενέβ και η σκηνοθέτης μίλησαν πριν από λίγο καιρό σε γαλλικό δίκτυο για τη νέα ταινία που ετοιμάζουν. Η ηθοποιός υποδύεται μια μητέρα που χάνει μέρα με τη μέρα τον γιο της από τον καρκίνο.

Όπως λέει η σκηνοθέτης της ταινίας, αν και το στόρι ακούγεται ιδιαίτερα στενόχωρο, σκοπός της ταινίας που ετοιμάζει μαζί με την Κατρίν Ντενέβ είναι να προσφέρει φως μέσα από ένα δύσκολο θέμα.

Πρόκειται για την τρίτη ταινία στην οποία η Κατρίν Ντενέβ ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες της Εμανουέλ Μπερκό, μετά τα «Elle s’en va» και «La Tete Haute».

«Γράφω για εκείνη. Την ακούω όταν γράφω και μου προσφέρει στο πλατό, όλα όσα έχω ακούσει. Δεν την σκηνοθετώ, την παρακολουθώ» δήλωνε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σκηνοθέτης για την Κατρίν Ντενέβ.

Αποκάλυψη-σοκ για τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα! Δείτε τι κάνει εδώ και 27 χρόνια! (Video)

Περιζήτητος είναι ακόμα και σήμερα για τις μεταγλωττίσεις παιδικών ταινιών κινουμένων σχεδίων ο Έλληνας ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος -μεταξύ άλλων- είναι ο «Έλληνας» Μπαγκς Μπάνι, εδώ και 27 χρόνια! Κωνσταντίνου και Ελένης: Τόσα χρήματα έδωσαν στον Μπιμπίλα για να ξαναπαίξει τον «Λάκη Φουρτουνάκη»!

Όπως ο ίδιος έχει πει κάνει 40 χρόνια αυτή τη δουλειά!

Απολαύστε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share