Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χάρης Ρώμας: "Δεν ακούω τίποτα και κανέναν πια!"

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με συνάδελφο του!

6 Νοεμβρίου 2019 16:50
Χάρης Ρώμας:

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με την συνάδελφό του Ελένη Ράντου και δήλωσε πως πια δεν ακούει τίποτα και κανέναν! Έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και την Φαίη Σκορδά!

Η ερώτηση έγινε όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια, πως είναι ένας ρόλος που δεν θα μπορούσε να τον κάνει σήμερα, ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε ελαφρώς! Φωτογραφία ντοκουμέντο με την Ελένη Ράντου από το παρελθόν!

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ.

Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει, εμείς κάνουμε το Καφέ με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.

Όπως είναι σε όλους γνωστό ο Χάρης Ρώμας δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα για αυτόν και μίλησε ανοιχτά για το θέμα που προέκυψε!

Χάρης Ρώμας: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του! Μας ''έπασαν'' τα μαλλιά!

Δεν σου λέω ότι θέλω να κάνω όλες τις σειρές μου. Ας πούμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν θα το έκανα. Μου το πρότειναν και δεν το συζητήσαμε καν με την Ελένη. Ως προς αυτό είμαι πολύ κοντά με τη δική της άποψη γιατί αυτή η σειρά είχε μια τρέλα όταν την κάναμε, σαν να ζούσαμε μια πενταήμερη εκδρομή. Αυτό ως 20 χρόνια μεγαλύτερη μου φαίνεται κι εμένα ότι θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και κουρασμένοι οι ήρωες για να έχουν αυτού του είδους τα κέφια.

Η Ελένη Ράντου μου είχε πει όταν κάναμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Χάρη δεν πρέπει να το συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά γιατί θα μείνουμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα», παρότι μας διπλασίαζαν το κασέ για άλλη μια φορά. Και μείναμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα και δεν τα πήραμε. Οπότε δεν την ξανακούω. Με επηρέασε τότε πάρα πολύ».

Χάρης Ρώμας: Αυτό είναι το παιδί μου!

Ο Χάρης Ρώμας έβαλε τα κλάματα στην τρομερή αποκάλυψη του! "Είναι το παιδί μου..."!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, πριν λίγες ημέρες, έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων προέβη σε μία τρομερή αποκάλυψη για το "παιδί" του.

Ο λόγος για την αγαπημένη του ανιψιά την οποία γνωρίσαμε από την σειρά του Ant1 "Το Καφέ της Χαράς", όπου υποδύθηκε το ρόλο της "Βάλιας". Με την ευκαιρία διαβάστε: Χάρης Ρώμας: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του! Μας ''έπασαν'' τα μαλλιά!

"Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά" ενώ συμπλήρωσε "Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ" πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. "Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε".

Ενώ όταν η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να τον δει ξανά σε μία σειρά με την ανιψιά του, ο Χάρης Ρώμας είπε: "Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share