Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Η κατάστασή της φαίνεται σοβαρή!

6 Νοεμβρίου 2019 13:31
Πασίγνωστη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, Κατρίν Ντενέβ.

Ηθοποιός 70 ετών και η σύντροφός του περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Η Κατρίν Ντενέβ, 76 ετών, εισήχθη σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής Le Parisien σε νοσοκομείο του Παρισιού, με την κατάστασή της να κρίνεται σοβαρή και να απαιτούνται πιο ενδελεχείς εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της ασθένειας.

H Κατρίν Ντενέβ ξεκίνησε γυρίσματα στην περιοχή του Παρισιού στις 11 Οκτωβρίου, για την τελευταία ταινία της Εμανουέλ Μπερκό «De Son Vivant», στην οποία και εμφανίζεται μαζί με τον Γάλλο ηθοποιό Μπενούά Μαζιμέλ.

Η νέα ταινία της Κατρίν Ντενέβ

Η Κατρίν Ντενέβ και η σκηνοθέτης μίλησαν πριν από λίγο καιρό σε γαλλικό δίκτυο για τη νέα ταινία που ετοιμάζουν. Η ηθοποιός υποδύεται μια μητέρα που χάνει μέρα με τη μέρα τον γιο της από τον καρκίνο.

Όπως λέει η σκηνοθέτης της ταινίας, αν και το στόρι ακούγεται ιδιαίτερα στενόχωρο, σκοπός της ταινίας που ετοιμάζει μαζί με την Κατρίν Ντενέβ είναι να προσφέρει φως μέσα από ένα δύσκολο θέμα.

Πρόκειται για την τρίτη ταινία στην οποία η Κατρίν Ντενέβ ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες της Εμανουέλ Μπερκό, μετά τα «Elle s’en va» και «La Tete Haute».

«Γράφω για εκείνη. Την ακούω όταν γράφω και μου προσφέρει στο πλατό, όλα όσα έχω ακούσει. Δεν την σκηνοθετώ, την παρακολουθώ» δήλωνε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σκηνοθέτης για την Κατρίν Ντενέβ.

Αποκάλυψη-σοκ για τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα! Δείτε τι κάνει εδώ και 27 χρόνια! (Video)

Περιζήτητος είναι ακόμα και σήμερα για τις μεταγλωττίσεις παιδικών ταινιών κινουμένων σχεδίων ο Έλληνας ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος -μεταξύ άλλων- είναι ο «Έλληνας» Μπαγκς Μπάνι, εδώ και 27 χρόνια! Κωνσταντίνου και Ελένης: Τόσα χρήματα έδωσαν στον Μπιμπίλα για να ξαναπαίξει τον «Λάκη Φουρτουνάκη»!

Όπως ο ίδιος έχει πει κάνει 40 χρόνια αυτή τη δουλειά!

Απολαύστε το βίντεο:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Βάπτιση είναι ένας βιασμός, παίρνεις το μικρό παιδί και του λες "εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός"»

Μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μιλώντας για το τέλος της ζωής του, αλλά και το μυστήριο της βάπτισης.

«Θέλω να χαθώ μέσα στη θάλασσα, να μην υπάρχει κηδεία και να χαθώ σε ένα μεγάλο ταξίδι. Θα ήθελα τα νεκροταφεία να γίνουν δάση μέσα στις πόλεις και όλοι να έχουμε τη στάχτη των δικών μας στα σπίτια μας ή να την βάζουμε εκεί που θα θέλει ο κάθε άνθρωπος. Δεν είναι μακάβριο, το ίδιο μακάβριο είναι να τρώνε τα σκουλήκια τους ανθρώπους.

Μια πικρή μου στιγμή στο θέατρο ήταν όταν άκουσα με τα αφτιά μου να λέει στον παραγωγό «κόψτε του τις σκηνές».

Είμαι άθρησκος, δεν πιστεύω καθόλου στον Θεό. Αν και είμαι πάρα πολύ ρομαντικός άνθρωπος, δεν πιστεύω στα μεταθανάτια.

Η βάπτιση είναι ένας βιασμός. Παίρνεις το μικρό παιδί και του λες «Εγώ σε βαφτίζω και εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός». Τι λες; Εγώ μπορεί μεγαλώνοντας να θέλω να γίνω κάτι άλλο, γιατί εσύ με βάφτισες Χριστιανό; Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να πιστεύει στη θρησκεία του ή στην αθρησκεία του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share