Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε.."

Τι αποκαλύπτει;

6 Νοεμβρίου 2019 09:14
Φώτης Σεργουλόπουλος:

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την δύσκολη εμπειρία στο στρατό, το μπούλινγκ που βίωσε εκεί, αλλά και την οικογένειά του, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης, " Μεσάνυχτα"!

Δείτε επίσης: Άσχημα νέα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο!

Ο αγαπημένος μας παρουσιαστής εξομολογείται τα πάντα στην Ελεονώρα Μελέτη! Έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, και με αφορμή αυτό, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από τον στρατό που τον δυσκόλεψε, αλλά ταυτόχρονα τον βοήθησε στην μετέπειτα ζωή του!

«Η πρώτη φορά που μπήκα στην αρένα, ήταν όταν πήγα στρατό. Εκεί αντιμετωπίζεις τα πάντα. Εκεί είναι το μπούλινγκ που θα μπορούσα να πω ότι είχα δεχθεί. Τότε δεν το λέγαμε μπούλινγκ, το λέγαμε καψώνι» αναφέρει και περιγράφει πως κάποιος φαντάρος στην Κρήτη, που είχε αντιληφθεί την σεξουαλικότητά του, του έκανε τον βίο αβίωτο. «Με το που πηγαίνω είναι ένας που θα απολυθεί. Κρητίκαρος, ψηλός, ντερέκι που με βλέπει και καταλαβαίνει. Και αρχίζει ένας πόλεμος. Είχε έρθει ένα βράδυ μεθυσμένος, μου κούναγε στον κοιτώνα το κρεβάτι. Εγώ σε στάση άμυνας, δεν ήξερα τι να κάνω;».
Ο φαντάρος εκείνος ήταν οδηγός στον στρατό και όπως λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος του προκαλούσε τον φόβο. «Βλέπω από μακριά το φορτηγό του να έρχεται. Ήμουν φοβισμένος… » λέει.

Όπως εξηγεί, ο Κρητικός τον πήγε εκείνη την ημέρα πίσω στο στρατόπεδο και όταν τον ρώτησε πότε απολύεται, εκείνος έσκυψε και τον φίλησε!

«Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει ποτέ και μου έδωσε τόσο θάρρος στη ζωή μου και δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται αυτόν που του φωνάζει, γιατί αυτός που σου φωνάζει έχει κάτι που θέλει πολύ από εσένα» ανέφερε στη συνέχεια.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι επίσης, να είναι κάποιος καλά στην προσωπική του ζωή. «Στη ζωή όσο πρέπει να προσέχεις την καρδιά σου, πρέπει να προσέχεις και τη ζωή σου. Μπορεί να αφιερωνόμαστε στη δουλειά μας και την καριέρα μας για ένα διάστημα, αλλά πρέπει και τον απέναντί σου να τον κοιτάς και να την προσέχεις τη ζωή σου» ανέφερε στην Ελεωνόρα Μελέτη και πρόσθεσε: «Να κοιτάς τις σχέσεις σου, να τις κανακεύεις. Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να έχεις μια προσωπική ζωή, ισορροπημένη».

Όταν ερωτήθηκε για τον ρόλο του ως γονιός είπε: «Δεν είμαι και τίποτα διαφορετικό από ό, τι είναι και οι υπόλοιπο γονείς. Έχω τις αγωνίες που έχει κάθε γονιός, για να είναι καλά το παιδί του..Βεβαίως και έχει έρθει να με δει στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ περήφανος για εμένα. Μετά χαρά, είχε έρθει με έναν συμμαθητή του, του άρεσε πάρα πολύ».

Ακόμα αποδέχεται να αποκαλούν την οικογένεια του μονογονεϊκή. «Το δέχομαι σαν έναν όρο για τα παιδιά που ζουν σε άλλες οικογένειες όπου δεν είναι δύο γονείς, ένας άντρας και μια γυναίκα. Είναι διαφορετική οικογένεια, αλλά δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share