Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ράκος η Τατιάνα Στεφανίδου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου!

Αποκάλυψη που σοκάρει!

5 Νοεμβρίου 2019 14:35
Ράκος η Τατιάνα Στεφανίδου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου!

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Και οι δύο παρουσιαστές βάζουν πάνω από όλα την οικογένειά τους και συνεχώς μιλάνε ο ένας για τον άλλον!

Κατά διαστήματα όμως η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αποκαλύψει το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος!

Δεν φαντάζεστε: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας είναι ο πατέρας της Τατιάνας Στεφανίδου!

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος τσακωμός

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει πρόβλημα με την μέση του και κατά διαστήματα στρέφεται στον βελονισμό με αποτέλεσμα να στερείται πολλές φορές την μεγάλο του αγάπη, το σκάφος τους!

Το ζευγάρι διαθέτει ένα εξοχικό λίγο έξω από την Χαλκίδα και τα καλοκαίρι τους βρίσκει εκεί! Περιμένουν πως και πως κάθε χρόνο να φτιάξει ο καιρός και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ως καπετάνιος της οικογένειας, να πάρει το σκάφος και να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας!

Ωστόσο το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την μέση του, αρκετές φορές του το στερεί!

"Φτιάχνει σπίτια με τα λεφτά τα δικά μας...": Σάλος με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια διασημότητα και όπως είναι λογικό κάθε της κίνηση τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας!

Όπως κάθε διάσημος, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στον κόσμο γενικότερα χρίζει θετικών αλλά και αρνητικών σχολίων! Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τους φανς αλλά και... ορκισμένους εχθρούς! Έτσι σε κάθε φωτογραφία που ποστάρει στο Instagram δέχεται αρκετά σχόλια!

Δεν φαντάζεστε: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας είναι ο πατέρας της Τατιάνας Στεφανίδου!

Στις περισσότερες φωτογραφίες ποζάρει με φόντο την... βίλα της στην Κηφισιά και αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από ακόλουθό της στην προσωπική της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης!

"'Κάτι σπίτια με τα λεφτά τα δικά μας", σχολίασε ένας ακόλουθος με την Τατιάνα Στεφανίδου να μην παίρνει θέση, αλλά να διατηρεί το σχόλιο στην φωτογραφία!

Δείτε στο Athensmagazine.gr τόσο το σχόλιο όσο και την φωτογραφία την οποία δημιούργησε τον ντόρο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share