Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Τι συνέβη;

5 Νοεμβρίου 2019 07:13

Πήραν "φωτιά" τα σχόλια για τον Νίκο Χατζηνικολάου... "Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο"!

Ποιος ήταν ο λόγος; Μα φυσικά η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Με την ευκαιρία διαβάστε: Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Πολλοί ήταν οι χρήστες που "έτρεξαν" να σχολιάσουν την συνέντευξη του πρωθυπουργού, αρνητικά. Συγκεκριμένα, με αφορμή την συνέντευξη, αρκετοί κατέκριναν τις ερωτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας πως ο ίδιος το παίζει εκνευρισμένος για τα μάτια του κόσμου.

Δείτε και μόνοι σας τα σχόλια:

"Πλησίασα στο τέλος...": Συγκλονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου για το πρόβλημα υγείας!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε μία τρομερή εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. "Ξέρω πώς είναι να πλησιάζεις στο τέλος..."!

Ο γνωστός παρουσιαστής δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του στην εκπομπή του "Ενώπιος, ενωπίω" όπου είχε καλεσμένο τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Περιμένουμε με χαρά...": Ανυπόμονος ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Όταν ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και ο ίδιος "Σε ρωτάω γιατί έχω περάσει και γω πολύ σοβαρές περιπέτειες με την υγεία μου και ξέρω τι σημαίνει να κάνει κανείς restart, να αισθανθεί δηλαδή ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος και ξανά αρχίζει. Έχει και θετική πλευρά".

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός είναι ο αδερφός του! Είναι ολόιδιοι!

Έχετε δει ποτέ τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου; Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία που τα δύο αδέρφια κάνουν μια κοινή έξοδο και πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός -πριν καιρό- εντόπισε τον γιο του δημοσιογράφου μαζί με τον πατέρα του, τον θείο του, Στέργιο Χατζηνικολάου και τον ξάδερφό του, που είχαν πάει στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Με την ευκαιρία διαβάστε το μήνυμα όλο νόημα του Νίκου Χατζηνικολάου!

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τρομερή ομοιότητα με τον αδερφό του. Εσείς τι λέτε;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share