Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε στην Σία Κοσιώνη η πεθερά της στον γάμο!

Το ξέρατε;

4 Νοεμβρίου 2019 09:58
Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε στην Σία Κοσιώνη η πεθερά της στον γάμο!

Εσείς γνωρίζετε τι δώρο έκανε στην Σία Κοσιώνη η πεθερά της στον γάμο;

Ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, έγινε σχεδόν τρία χρόνια πριν, στο Καρπενήσι. Το μυστήριο αλλά και η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, σε έναν μοναδικό χώρο.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αποκάλυψη σοκ από τη Σία Κοσιώνη: "Παγώνουν τα συναισθήματά μου!"

Ποιο ήταν το δώρο της πεθεράς;

"Το δώρο της πεθεράς στη νύφη είναι από όσο ξέρω, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας".

"Αν ξέρει κανείς...": Δημόσια έκκληση από την Σία Κοσιώνη!

Διάθεση για χιούμορ είχε η Σία Κοσιώνη, η οποία για ακόμα μια φορά έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα μέσα από το Instagram!

Μια γυναίκα έξω καρδιά δεν διστάζει να αυτοτρολάρεται! Έτσι πρόσφατα πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ζητάει πληροφορίες για ένα cartoon, το οποίο είναι αλήθεια πως μοιάζει απίστευτα με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ!

ZARA: Βρήκαμε το συνολάκι της Σίας Κοσιώνη με μόλις 29,95 ευρώ!

"Κάποτε μου έλεγαν οτι μοιάζω με την Ελσα. Τώρα μου λένε οτι μοιάζω με την κυρία εδω! Αν ξέρει κανεις ποια ειναι να μου πει να ξέρω κι εγώ! #cartoon #mycartoon #kids #imagination #funny", έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη!

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κώστας Μπακογιάννης:"Προσπαθούμε όσο γίνεται να..."! Μίλησε ανοιχτά για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη!

Για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη μίλησε ανοιχτά ο Κώστας Μπακογιάννης. "Προσπαθούμε όσο γίνεται να...", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο Μπακογιάννης ξεκίνησε δυναμικά στον Δήμο Αθηναίων! Προτεραιότητα του η καθαριότητα!

Αναφέρθηκε στην πολιτική σκηνή, αλλά και στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη.

"Καταφέραμε να κρατήσουμε άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγο μου γιατί τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα. Είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μας" σχολίασε χαρακτηριστικά για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγο του.

Όσον αφορά την Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε πως "προσπαθούμε να κρατάμε όσο γίνεται πιο μακριά την προσωπική μας ζωή από τον τηλεοπτικό ή φωτογραφικό φακό… Το παλεύουμε…".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share