Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη-σοκ για τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα! Δείτε τι κάνει εδώ και 27 χρόνια! (Video)

Σοκ!

3 Νοεμβρίου 2019 19:42
Αποκάλυψη-σοκ για τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα! Δείτε τι κάνει εδώ και 27 χρόνια! (Video)

Περιζήτητος είναι ακόμα και σήμερα για τις μεταγλωττίσεις παιδικών ταινιών κινουμένων σχεδίων ο Έλληνας ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος -μεταξύ άλλων- είναι ο «Έλληνας» Μπαγκς Μπάνι, εδώ και 27 χρόνια! Κωνσταντίνου και Ελένης: Τόσα χρήματα έδωσαν στον Μπιμπίλα για να ξαναπαίξει τον «Λάκη Φουρτουνάκη»!

Όπως ο ίδιος έχει πει κάνει 40 χρόνια αυτή τη δουλειά!

Απολαύστε το βίντεο:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Βάπτιση είναι ένας βιασμός, παίρνεις το μικρό παιδί και του λες "εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός"»

Μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μιλώντας για το τέλος της ζωής του, αλλά και το μυστήριο της βάπτισης.

«Θέλω να χαθώ μέσα στη θάλασσα, να μην υπάρχει κηδεία και να χαθώ σε ένα μεγάλο ταξίδι. Θα ήθελα τα νεκροταφεία να γίνουν δάση μέσα στις πόλεις και όλοι να έχουμε τη στάχτη των δικών μας στα σπίτια μας ή να την βάζουμε εκεί που θα θέλει ο κάθε άνθρωπος. Δεν είναι μακάβριο, το ίδιο μακάβριο είναι να τρώνε τα σκουλήκια τους ανθρώπους.

Μια πικρή μου στιγμή στο θέατρο ήταν όταν άκουσα με τα αφτιά μου να λέει στον παραγωγό «κόψτε του τις σκηνές».

Είμαι άθρησκος, δεν πιστεύω καθόλου στον Θεό. Αν και είμαι πάρα πολύ ρομαντικός άνθρωπος, δεν πιστεύω στα μεταθανάτια.

Η βάπτιση είναι ένας βιασμός. Παίρνεις το μικρό παιδί και του λες «Εγώ σε βαφτίζω και εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός». Τι λες; Εγώ μπορεί μεγαλώνοντας να θέλω να γίνω κάτι άλλο, γιατί εσύ με βάφτισες Χριστιανό; Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να πιστεύει στη θρησκεία του ή στην αθρησκεία του».

Χαμός με τον Σπύρο Μπιμπίλα: Ανακοίνωσε καταλάθος τον θάνατο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!

Τον γύρο των social media έκανε η... είδηση του θανάτου του ηθοποιού Χάρη Παναγιώτου. Τη δημοσίευσαν μάλιστα και κάποιες ιστοσελίδες. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για fake news, καθώς ο 83χρονος ηθοποιός χαίρει άκρας υγείας.

Την... είδηση δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος επανήλθε στη συνέχεια με νέα ανάρτηση υπογραμμίζοντας ότι δεν ισχύει.

Ακόμα ένα αντίο σε παλιό μας καλό συνάδελφο... Τον αξιαγάπητο Χάρη Παναγιώτου... Κάθε τρεις μέρες κι ένα αντίο... Γιατί;, έγραψε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) και συνόδευσε την ανάρτησή του με τις φωτογραφίες του Χάρη Παναγιώτου και της συζύγου του Έφης Οικονόμου που πέθανε το 2016.

Λίγο αργότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία έγραψε: "Η είδηση περί θανάτου του Χάρη Παναγιώτου είναι ψευδής... Ο καλός μας ηθοποιός χαίρει άκρας υγείας".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σπύρος Μπιμπίλας: Ποζάρει μόνο με το εσώρouχο του!

Τραγικές ώρες για τον Σπύρο Μπιμπίλα!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share