Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Νανά Καραγιάννη: Αποκάλυψη σοκ! Δείτε γιατί η κληρονόμος αρνήθηκε την περιουσία!

Ποιος ο λόγος;

3 Νοεμβρίου 2019 13:55
Νανά Καραγιάννη: Αποκάλυψη σοκ! Δείτε γιατί η κληρονόμος αρνήθηκε την περιουσία!

Αποκάλυψη βόμβα για την υπόθεση με την διαθήκη της Νανά Καραγιάννη! Η κληρονόμος βγήκε και μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου Σαββατοκύριακο" και δήλωσε γιατί αρνήθηκε την περιουσία!

Θάνατος Νανά Καραγιάννη: Με ποιον παρουσιαστή του Alpha διατηρούσε σχέση;

Η στενή φίλη της δημοσιογράφου, ονόματι Αναστασία, ήταν ένα από τα λίγα πρόσωπα που της στάθηκε τον τελευταίο καιρό της ζωής της, για αυτό και ήταν η κληρονόμος!

Η γυναίκα που ορίζει ως μοναδικό κληρονόμο της η Νανά Καραγιάννη, μίλησε για την γνωριμία της με την άτυχη παρουσιάστρια και την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε για την κίνηση της καλής της φίλης. Πώς ενημερώθηκε για την ύπαρξη της διαθήκης; Γιατί αποποιήθηκε τα δύο σπίτια που της άφησε η Νανά;

Από τότε, οι μυστηριώδεις πληροφορίες για τη διπλή ζωή της Καραγιάννη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όλοι απορούσαν ποιος είναι ο κληρονόμος της, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει ήδη από την πλευρά του αποδοχή της κληρονομιάς.

Πηγή: Youweekly.gr

Νανά Καραγιάννη: Aυτή είναι η γυναίκα που όρισε ως μοναδική κληρονόμο! (photo)

Δύο χρόνια έχουν περάσει όταν η δημοσιογράφος, Νανά Καραγιάννη, έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία. Θάνατος Νανά Καραγιάννη: Με ποιον παρουσιαστή του Alpha διατηρούσε σχέση;

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη της δημοσιογράφου και ως μοναδική κληρονόμος της εμφανίζεται μία γυναίκα, ονόματι Αναστασία, με την οποία γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν και εκείνη νοσηλεύονταν σε διπλανό δωμάτιο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11), η μοναδική κληρονόμος της Νανάς, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν την ενημέρωσαν για τη χειρόγραφη διαθήκη της φίλης της. «Τι έχει η Νανά να μου αφήσει;» αναρωτήθηκα. «Το αγαπημένο της κουκλάκι, το αρκουδάκι και τη Barbie. Τα προσωπικά της αντικείμενα», υπέθεσα. Όταν τελικά αποσφραγίστηκε και δημοσιεύτηκε η διαθήκη, η γυναίκα σοκαρίστηκε από το περιεχόμενο. Η Νανά Καραγιάννη θα κληρονομούσε δύο σπίτια από τη γιαγιά της, ένα στην Αθήνα και ένα στην Κέρκυρα. Επίσης, ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα μικρό σπίτι.

«Η Νανά μάζευε χρήματα, είχε καταφέρει να αποταμιεύσει ένα ποσό και μου γεννιέται η απορία γιατί ζούσε έτσι, αφού μπορούσε να ζει καλύτερα». Η Νανά Καραγιάννη αποκαλούσε στη διαθήκη την Αναστασία «αδελφική της φίλη». «Επιθυμώ να λάβει μετά τον θάνατό μου το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας, καθώς και όλο το ποσό του τραπεζικού μου λογαριασμού», έγραφε. «Σε περίπτωση δε που ή άνω φίλη δε ζει ή αποσυρθεί από την κληρονομιά που της καταλείπω με την παρούσα διαθήκη, την αφήνω στον σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Παιδικά χωριά SOS Βάρης».

Η Αναστασία αποκάλυψε πάντως ότι αποποιήθηκε αμέσως κάθε δικαιώματος για τα ακίνητα, θεωρώντας πως ανήκουν στους γονείς της θανούσης. Ταυτόχρονα, αυτό που προκάλεσε εντύπωση στο κοινό ήταν όταν η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να αναγνώσει απόσπασμα της διαθήκης, στην οποία μεταξύ άλλων η Νανά Καραγιάννη τόνιζε πως δεν θέλει με οποιοδήποτε τρόπο κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της να πάρουν ούτε καν τα προσωπικά της αντικείμενα, «γιατί δεν τους αξίζουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share