Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Σοφία Βογιατζάκη ποζάρει με μπικίνι και χωρίς ρετούς! Δείτε το σώμα της!

Από τις καλοκαιρινές διακοπές της!

3 Νοεμβρίου 2019 12:06
Η Σοφία Βογιατζάκη ποζάρει με μπικίνι και χωρίς ρετούς! Δείτε το σώμα της!

Η Σοφία Βογιατζάκη ποζάρει με μπικίνι και χωρίς ρετούς! Δείτε το σώμα της!

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Έκανε ηλιοθεραπεία με μπικίνι και "έφαγε" πρόστιμο 250 ευρώ!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σοφία Βογιατζάκη μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας!

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς με στιγμές από την προσωπική της ζωή!

Αυτή τη φορά όμως έκανε την έκπληξη! Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον Αργύρη Αγγέλου να ποζάρουν από την παραλία χαμογελαστοί.

Η Σοφία πόζαρε με το μπικίνι της και έγραψε στη λεζάντα: «Μπανακι μα Ναιιιιιιι μπανακι μανακιιιι….λαλαλαααλα λα λαλα!!!!!!!!».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Η Σοφία Βογιατζάκη μεταμορφώνεται σε Νέτα στην έκμπομπή του Νίκου Μουτσινά και η ομοιότητα είναι τρομακτική!

H Νέτα, η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα εμφανίστηκαν στο πλατό του Νίκου Μουτσινάς στην εκπομπή. «Για την παρέα», και εντυπωσίασαν.

Μια ημέρα πριν τον μεγάλο τελικός της Eurovision, ο παρουσιαστής δεν γινόταν να αφήσει το γεγονός ασχολίαστο.
Με την έναρξη της εκπομπής πρώτη εμφανίστηκε η Σοφία Βογιατζάκη, αλά Νέτα, ενώ στην συνέχεια η Τάμτα και στην συνέχεια η Κατερίνα Ντούσκα την οποία υποδυόταν ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, μεταμφιέστηκε και σαν Conchita, Αγάθωνα αλλά και Alexander Rybak.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ολική μεταμόρφωση! Έτσι είναι σήμερα η Αφρούλα που έλεγε τον καιρό με την Πετρούλα στο Star! (video)

Αγνώριστη είναι πλέον η Αφρούλα που έλεγε τον καιρό στο δελτίο ειδήσεων του Star μαζί με την Πετρούλα. Θυμάστε τον Βασίλη από τα "Μαύρα μεσάνυχτα"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Η Χρύσλα Μίσχου, όπως είναι το όνομά της, έχασε 22 κιλά και όπως υποστήριξε σε συνέντευξή της στο «Open», η συγκεκριμένη δουλειά την στιγμάτισε αρνητικά. Κούκλος: Τον Γιώργο Ταμπάκη από την Αννίτα Πάνια σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η ίδια!

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε. Αν είχα εξομολογηθεί πιο νωρίς και είχα γνωρίσει πιο πριν τον πνευματικό μου δε θα έκανα τον ρόλο της Αφρούλας. Στις αρχές που όλο αυτό ήταν στα πάνω το και δεν είχε ξεφουσκώσει αυτό, πολλοί σκηνοθέτες που δε με ήξεραν με κοιτούσαν στραβά γιατί πίστευαν ότι μπορώ να κάνω μόνο αυτό. Όταν είχα πάει να παίξω με έναν σκηνοθέτη τραγωδία κάποιος του είπε ότι είμαι η Αφρούλα μου είπε ο άνθρωπος «Είσαι πολύ καλή ηθοποιός, δεν το περίμενα. Αν μυ είχες πει ότι έκανες αυτόν τον ρόλο δε θα σου έδινα ρόλο στην τραγωδία»» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Με την Πετρούλα έχουμε χαθεί. Χάθηκε από όλους, πήγε στη Θεσσαλονίκη και γενικώς δεν έχει πολλές επαφές. Τρία χρόνια που εξομολογούμαι και έχω βρει έναν πολύ καλό πνευματικό έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας μου. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο Παϊσιο να μου λέει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση να εξομολογηθώ. ‘Ετσι έμαθα πολλά που δεν ήξερα» είπε η Χρύσλα Μίσχου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share