Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Φωτογραφίζει τη μητέρα του μαζί με την κούκλα κόρη του και ρίχνει το ίντερνετ!

Δείτε την φωτογραφία!

2 Νοεμβρίου 2019 14:50
Δημήτρης Σταρόβας: Φωτογραφίζει τη μητέρα του μαζί με την κούκλα κόρη του και ρίχνει το ίντερνετ!

Ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε έξοδο για φαγητό δίπλα στη μητέρα του, αλλά και στην κόρη του! Δεν δίστασε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, που μας έχει συγκινήσει!

Δείτε επίσης: Απίστευτος ο Δημήτρης Σταρόβας: Η ζυγαριά μου δείχνει "error"! (Video)

Ο ίδιος δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Επειδή στη γιορτή τους του Ευαγγελισμού έλειπα, χρωστούσα ένα καλό τραπέζι δια χειρός Δημήτρη Κοτσιβού».

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα:

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκίνησε τους πάντες η εξομολόγησή του για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκίνησε με την αποκάλυψη για τον Μαχαιρίτσα! «Άνοιξα τα μάτια μου και είδα...» ανέφερε μεταξύ άλλων για το μοιραίο βράδυ!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Δημήτρης Σταρόβας δεν μάσησε τα λόγια του!


«Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια του ύπνου είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Γύρω στις 07:30 ξυπνάω από το φως, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω «έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης». Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά. Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει».

Ο ίδιος μάλιστα, πήρε θέση και για τις καταγγελίες σχετικά με το ασθενοφόρο:

«Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να κατηγορείται κάποιος τζάμπα. Για να σωθεί θα έπρεπε να είναι κάποιος εκείνη την ώρα δίπλα με απινιδωτή». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Δημήτρης Σταρόβας!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο καλλιτέχνης δεν άντεξε και "κατέρρευσε" πάνω στη σκηνή.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/09), σα βόμβα ήρθε και έσκασε η είδηση του ξαφνικού χαμού του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Βόλο. Ποια η αιτία του θανάτου του;

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ήταν ένας από τους πιο στενούς και αγαπημένους φίλους του τραγουδοποιού. Όπως είναι λογικό, ο ίδιος μιλώντας για τον θάνατο του φίλου του, δεν άντεξε και λύγισε πάνω στη σκηνή

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δημοσίευσε στο Instagram το βίντεο, όπου ο Δημήτρης Σταρόβας φαινόταν να ξεσπάει σε κλάματα. Δείτε το:

Δημήτρη Σταρόβας: Μας αποκαλύπτει πως διατηρεί...το κορμί του!

Εσύ θα ήθελες να αποκτήσει το κορμί του Δημήτρη Σταρόβα; Μας αποκάλυψε το μυστικό του!

Φυσικά, ο ηθοποιός με το απίστευτο χιούμορ αυτοτρολάρει τον εαυτό του.

«Αν θέλεις και εσυ να αποκτήσεις κορμί σαν το δικό μου... ξεκίνα τη μέρα σου σωστά!!!» έγραψε στο Instagram και μας έδειξε την... εναλλακτική γυμναστική που κάνει κάθε πρωί.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, είναι ακομπλεξάριστος και μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share