Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν το πίστευε ούτε ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Πήγε στο «Στην Υγειά μας» ο τραγουδιστής που δεν εμφανίζεται ποτέ! (photo-video)

«Έσπασε το εμπάργκο»!

1 Νοεμβρίου 2019 19:24
Δεν το πίστευε ούτε ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Πήγε στο «Στην Υγειά μας» ο τραγουδιστής που δεν εμφανίζεται ποτέ! (photo-video)

Δεν το πίστευε ούτε ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Πήγε στο «Στην Υγειά μας» ο τραγουδιστής που δεν εμφανίζεται ποτέ! Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» προβάλλεται από το 2004 σε ΕΡΤ, Alpha και ΣΚΑΪ έχοντας φιλοξενήσει αμέτρητους καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τραγουδιστών έχει περάσει από τα τραπέζια του Σπύρου και έχει ερμηνεύσει τραγούδια στην εκπομπή. Ελάχιστοι είναι αυτοί που στα δεκαπέντε χρόνια δεν έχουν κάνει ούτε ένα πέρασμα από την εκπομπή, μεταξύ αυτών και ο Σάκης Ρουβάς.

Αυτό το περίεργο γεγονός έληξε, με τον Σάκη Ρουβά να παρευρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής για το αφιέρωμα στον Στέλιο Ρόκκο. Μάλιστα ερμήνευσε μαζί με τον τιμόμενο καλλιτέχνη το τραγούδι «Όσο Έχω Εσένα».

Τα social media πήραν φωτιά για την εμφάνιση του Σάκη στη μουσική εκπομπή αφού έσπασε ένα τηλεοπτικό «εμπάργκο» 15 χρόνων, χωρίς να είναι γνωστό ποια από τις δύο πλευρές ευθυνόταν γι’ αυτό.

Σπύρος Παπαδόπολος - Μαρία Μπακοδήμου: Μια σχέση που δεν ήξερε κανείς!

Μια σχέση που δεν ήξερε κανείς είναι αυτή του Σπύρου Παπαδόπολου και της Μαρίας Μπακοδήμου...

Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην καλή φιλική σχέση που διατηρεί με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή!

Έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια του OPEN θέλησε να αναδείξει την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός αναφέροντας πως είναι μια πολύ καλή παράσταση που θα πρέπει να τη δουν πολλοί...

Δείτε τη φωτογραφία:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που οδηγεί!

Έχετε δει τι αυτοκίνητο έχει ο παρουσιαστής του "Στην Υγειά μας ρε παιδιά", Σπύρος Παπαδόπουλος;

Δύσκολες στιγμές: Η μεγάλη μάχη του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον καρκίνο!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός από ένας πολύ πετυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είναι και λάτρης των τεσσάρων τροχών! Είναι λάτρης όμως και του ωραίου φύλου δείτε την πανέμορφη σύντροφό του!

Με ιαπωνικό αυτοκίνητο κυκλοφορεί εδώ και έναν χρόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος. O ηθοποιός και παρουσιαστής απέκτησε ένα νέο Nissan Juke με πετρελαιοκινητήρα 1,5 dCi απόδοσης 110 ίππων.

Εκτός του μαύρου χρώματος φαίνεται πως το crossover μοντέλο της Nissan έχει εξοπλιστεί με αρκετά στοιχεία εξατομίκευσης, όπως διακοσμητικά σε προβολείς, καθρέπτες και άλλα.

Δείτε το εντυπωσιακό αυτοκίνητο του Σπύρου Παπαδόπουλου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share