Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού η Σοφία Καρβέλα!

Τι είπε η κόρη της Άννας Βίσση;

1 Νοεμβρίου 2019 14:51
Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού η Σοφία Καρβέλα!

Φήμες περί χωρισμού υπήρχαν για την κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα! Η ίδια όμως διαψεύδει τις φήμες!

Η αλήθεια είναι πως λίγο μετά τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε μια έντονη φημολογία πως η Σοφία Καρβέλα έχει χωρίσει και μάλιστα είναι ξανά έγκυος με άλλον άντρα.

Αυτό, ενόχλησε πολύ την νεαρή σχεδιάστρια, η οποία είχε απαντήσει με δηλώσεις της στο Happy day τα εξής: «Είμαι πολύ έγκυος με συγκίνηση αλλά και περιέργεια γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχθεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους. Με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι σημαίνει στην προσωπική μου ζωή. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».

Ωστόσο, το γεγονός ότι πέρασε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Νινίκο και τον Νέστορα χωρίς τον σύζυγό της έκανε τις φήμες χωρισμού να ξαναρχίσουν. Η Σοφία δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, αλλά με τις νέες αναρτήσεις της στα social media δείχνει πως είναι καλά με τον σύζυγό της.

Οι δυο τους δεν σταμάτησαν αυτές τις μέρες τις βόλτες και τα παιχνίδια με τα αγόρια, λόγω Halloween και ήταν στα καλύτερά τους!

Τα παιχνίδια της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά και τα παιδιά!

Τα ξενύχτια και το καυτό τσιφτετέλι μετά τον χωρισμό για γνωστό μοντέλο!

Τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη. Το «καυτό» τσιφτετέλι της.

Το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως με τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό τους, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα «έσπασε» μαζί με τις φίλες της στο Fantasia και το τσιφτετέλι που... έριξε τους τρέλανε όλους.

Το μοντέλο έδειχνε εντυπωσιακό με το μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει με το ιδιαίτερο κόψιμο στο στήθος. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλά πέδιλα και για ακόμη μια φορά «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Πηγή: youweekly.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπάει για τον Δημήτρη Μηλιώνη και την... απιστία! - «Ήταν κατασκευασμένο και...» (Video)

Στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Το όμορφο μοντέλο και πρώην παίκτρια του Nomads, ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα είχαν ακουστεί για την απιστία του συντρόφου της όσο ήταν στο παιχνίδι και δεν δίστασε να τοποθετηθεί μια και καλή!

«Είμαστε μαζί και μάλιστα είμαστε πολύ καλά με τον Δημήτρη! Όλο αυτό που ακούστηκε ήταν κατασκευασμένο από κάποιος με σκοπό την προβολή τους! Ήθελαν να κερδίσουν απλά δημοσιότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share