Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα ξενύχτια και το καυτό τσιφτετέλι μετά τον χωρισμό για γνωστό μοντέλο!

Ποια είναι;

31 Οκτωβρίου 2019 18:23
Τα ξενύχτια και το καυτό τσιφτετέλι μετά τον χωρισμό για γνωστό μοντέλο!

Τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη. Το «καυτό» τσιφτετέλι της.

Το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως με τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό τους, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα «έσπασε» μαζί με τις φίλες της στο Fantasia και το τσιφτετέλι που... έριξε τους τρέλανε όλους.

Το μοντέλο έδειχνε εντυπωσιακό με το μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει με το ιδιαίτερο κόψιμο στο στήθος. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλά πέδιλα και για ακόμη μια φορά «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Πηγή: youweekly.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπάει για τον Δημήτρη Μηλιώνη και την... απιστία! - «Ήταν κατασκευασμένο και...» (Video)

Στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Το όμορφο μοντέλο και πρώην παίκτρια του Nomads, ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα είχαν ακουστεί για την απιστία του συντρόφου της όσο ήταν στο παιχνίδι και δεν δίστασε να τοποθετηθεί μια και καλή!

«Είμαστε μαζί και μάλιστα είμαστε πολύ καλά με τον Δημήτρη! Όλο αυτό που ακούστηκε ήταν κατασκευασμένο από κάποιος με σκοπό την προβολή τους! Ήθελαν να κερδίσουν απλά δημοσιότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον χωρισμό: «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!»

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε γνωστό μέσω του «Πρωινού» ότι μετά από πέντε χρόνια σχέσης, χώρισε με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό. Φυσικά η παρουσιάστρια δε γινόταν να μην τον ρωτήσει για αυτό. Χαμός στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά! Την έλουσαν με σοκολάτα! «Με προκάλεσες γιατί...» (video)

«Χώρισες», είπε μονολεκτικά η Ελένη, δίνοντας το σύνθημα. «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά ή προχωρούν ή σταματούν. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Μετακόμισα στην Κηφισιά γιατί η Ιλένια έκανε 45 λεπτά από τον Κηφισό, είχε τρελαθεί, έπρεπε να είμαστε και κοντά στους γονείς, αν το προχωρούσαμε ένα βήμα θα ήταν και δίπλα στους γονείς της», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Μια φράση που είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, προκάλεσε μια ιδιαίτερη αντίδραση από την πλευρά της Ελένης Μενεγάκη, με τον Δημήτρη να απαντάει: «Φαντάσου να προχωρούσαμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κάναμε και ένα παιδί και να ήταν τα πράγματα τώρα ακόμα πιο δύσκολα και για το παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντί του». Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πάλι καλά δεν σκότωσα κανέναν...»! - Η απίστευτη on air αποκάλυψη για το τροχαίο!

Η Ελένη Μενεγάκη τον διέκοψε πριν καν εκείνος ολοκληρώσει τη φράση του και είπε: «Μην κάνετε δηλώσεις γι’ αυτά τα θέματα όλοι σας πριν αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά και μετά κάποιοι από εσάς, όπως και κάποιοι από εμάς, προχωράτε σε μια επόμενη φάση ζωής που λέγεται «διαζύγιο – ξεκίνημα από τον αρχή» και ό,τι έχεις πει για τους άλλους τα λούζεσαι! Οπότε μη μιλάμε γι’ αυτά. Μπορεί να έχεις τα ιδανικά σενάρια στο μυαλό σου και στα εύχομαι, αλλά ζούμε με το σήμερα, με τα υπαρκτά και ας βλέπουμε και τι γίνεται σήμερα. Δεν σημαίνει ότι όλοι θα ξεφύγουμε από αυτό.

«Έπεφτα στα πατώματα, μετά κέρατο… Έπεφτα με τα μούτρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε έκπληκτη: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι απιστούσες εσύ…». «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο. Έχω φάει αρκετά. Εντάξει… όλοι έχουμε φάει. Μόνο η Ελένη δεν έχει φάει…», κατέληξε γελώντας ο Δημήτρης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share