Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

"Αν πήγαινε η κόρη μου στο GNTM... θα αυτοκτονούσα!" Ποιος τραγουδιστής το είπε;

Εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του για το παιχνίδι μόδας!

31 Οκτωβρίου 2019 16:07

Την γνώμη του για το ριάλιτι μόδας GNTM εξέφρασε γνωστός τραγουδιστής και είπε πως αν η κόρη του επέλεγε να πάει εκεί εκείνος θα αυτοκτονούσε!

Ο λόγος για τον Λάμπη Λιβιεράτο! Εντυπωσιακό! Δεν είναι η Αντελίνα Τζολί: Δεν θα πιστεύετε ποιου είναι κόρη!

Ο Λάμπης Λιβιεράτος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ρωτήθηκε εάν θα επέτρεπε σε μία από τις δύο κόρες του να πάει στο GNTM. «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θέλει να πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο ακριβώς θα αυτοκτονούσα, χαριτολογώντας το λέω. Δεν θα ήταν η καλύτερή μου γιατί δεν ξέρω αν είναι ο απόλυτα σωστός τρόπος αυτός. Ο πραγματικός στίβος της δουλειάς είναι έξω στη ζωή».

GNTM Λάμπης Λιβιεράτος

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Happy Day και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν μερικά χρόνια: «Ακόμα και τα δύσκολα χρειάζονται στη ζωή, γιατί από αυτά παίρνεις τα μεγαλύτερα μαθήματα. Η δύσκολη περίοδος που πέρασα, ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που πήρα. Κατάφερα να ανακάμψω και να ξαναπατήσω στα πόδια μου κι ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτή τη δύναμη και φυσικά τους φίλους μου, τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου τις δύσκολες στιγμές».

Λάμπης Λιβιεράτος: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το διαζύγιο με την Εύη Αδάμ!

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, αλλά και για το διαζύγιό του με την Εύη Αδάμ.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha!

Συγκεκριμένα ο Λιβιεράτος είπε: «Έβγαλα χρήματα και ξόδεψα και έχασα. Πρέπει να υπάρχει κάποιο χρήμα να είσαι αξιοπρεπής και να κάνεις κάποια πράγματα στη ζωή σου.

Άμα δεν είναι και πάρα πολύ δεν πειράζει. Πρώτα από όλα είναι η υγεία μας. Μόνο αν περάσεις ένα πρόβλημα υγείας μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντική είναι η υγεία. Εγώ πέρασα κάτι με την υγεία μου το οποίο το ξεπέρασα και δόξα τω Θεώ τώρα μια χαρά».

Όσο για το διαζύγιό του με την Εύη Αδάμ και πως το είπε στα παιδιά του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Μίλησα στα παιδιά μου για το διαζύγιο, φυσικά από τη δική μου πλευρά.

Λάμπης Λιβιεράτος

Όχι με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται και κυρίως δεν έχω προσπαθήσει να μειώσω τη μητέρα τους στα μάτια τους.

Το τι έχω εγώ με εκείνη δεν αφορά τα παιδιά μου και αυτό τους το έχω ξεκαθαρίσει και το έχω πει, τη μαμά τους να την αγαπούν και να τη σέβονται και είναι και καλή μαμά».

Πηγή: youweekly.gr

Δύσκολες ώρες για τον Λάμπη Λιβιεράτο!

Συνεχίζονται οι οικονομικές περιπέτειες για τον Λάμπη Λιβιεράτο, που αυτή τη φορά κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη δικαστική αίθουσα γνωστή τράπεζα, που είχε εκδώσει διαταγή πληρωμής εις βάρος του, ύψους περίπου 100.000 ευρώ.

Η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Μάιο του 2020 και ο γνωστός τραγουδιστής ανασυντάσσει τις δυνάμεις του προκειμένου να αντιμετωπίσει τα χρέη που δημιούργησαν οι επιχειρηματικές επιλογές προηγούμενων ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share