Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόρη διάσημου ηθοποιού σημαιοφόρος στην παρέλαση! Δεν πάει το μυαλό σας ποιανού! (Photos)

Δεν θα το πιστεύετε!

30 Οκτωβρίου 2019 13:00
Κόρη διάσημου ηθοποιού σημαιοφόρος στην παρέλαση! Δεν πάει το μυαλό σας ποιανού! (Photos)

Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός έχει μείνει στο μυαλό μας ως μαθητής Λυκείου, γιος του Αλέξανδρου Θεοτοκάτου (Γιάννη Μπέζου) στην οικογενειακή κωμωδία του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν».Φέτος ωστόσο, ο μαθητής τότε Λυκείου,καμάρωσε την δική του κόρη στην παρέλαση μεταξύ των μαθητών του Λυκείου.

Δείτε επίσης: Γιατί η παιδεία και ο σεβασμός δεν έχουν εθνικότητα ηλίθιε Έλληνα γονέα!

Η κόρη του Χρήστου Σπανού, Μαρίνα, κράτησε τη σημαία για το σχολείο στο οποίο φοιτά στην τελευταία τάξη του Λυκείου.

Ο περήφανος πατέρας ανάρτησε μια φωτογραφία από την παρέλαση της Δευτέρας στο Instagram και έγραψε. «Τελευταία παρέλαση… ένα βήμα πριν την ενηλικίωση. Κι εγώ πάντα εκεί να καμαρώνω» σημείωσε ο Χρήστος Σπανός πλάι σε ένα hashtag που ανέφερε πως η κόρη του Μαρίνα πλησιάζει τα 18 χρόνια.

Ο Χρήστος Σπανός εμφανίστηκε ξανά στην ελληνική τηλεόραση σε μια από τις τελευταίες κωμικές σειρές του MEGA, το σίριαλ «Πίσω στο σπίτι» πλάι στον Αποστόλη Τότσικα, την Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη. Από την πρώτη στιγμή όμως που τον γνωρίσαμε στην τηλεόραση, αποτελούσε πάντοτε γρίφος ο προσδιορισμός της ηλικίας του. Όταν ο Χρήστος Σπανός υποδυόταν τον 17χρονο μαθητή, ήταν στην πραγματικότητα 27 ετών.

Σήμερα, ο χαρούμενος πατέρας συμπληρώνει τα 45 του χρόνια και σύντομα θα δει την κόρη του Μαρίνα να μπαίνει και εκείνη στον κόσμο των ενηλίκων. Πριν από μερικούς μήνες, ο Χρήστος Σπανός είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό, όταν τον είδαν παρέα με την κόρη του, την οποία και πέρασαν για… σύντροφό του.

Νέα Φιλαδέλφεια: Μαθήτριες διακωμώδησαν την παρέλαση! Βίντεο που προκαλεί οργή!

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όταν μαθήτριες διακωμώδησαν την παρέλαση!

Συγκεκριμένα, ομάδα μαθητριών αποφάσισε να κάνει αναπαράσταση του θεατρικού νούμερου Monty Python την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους, προφανώς για να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Με την ευκαιρία δείτε και τι έκανε ένας μαθητής στην παρέλαση των Χανίων!

Η αναφορά είναι στο The Ministry of Silly Walks των Monty Python το οποίο είχαμε δει στο Monty Python's Flying Circus του 1970. Πρόκειται για μια σάτιρα που καυτηριάζει την αναποτελεσματικότητα του κράτους και πρωταγωνιστεί ο υπάλληλος John Cleese σε ένα φανταστικό υπουργείο της βρετανικής κυβέρνησης, αρμόδιο για την ανάπτυξη ανόητων περιπάτων με επιχορηγήσεις.

Δεν γνωρίζουμε αν τα παιδιά ήθελαν να στείλουν πολιτικό μήνυμα ή αν απλά ήθελαν να γίνουν viral, ωστόσο φαίνεται πως γνώριζαν καλά τον πολιτικό ακτιβισμό του Terry Gilliam και της παρέας του.

Παρέλαση αλά Monty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια

"The Ministry of Silly Walks"

Posted by Μετανοείτε on Tuesday, October 29, 2019

Δείτε και το σκετσάκι των Monty Python:

Νάξος: Με μια μόνο μαθήτρια έγινε η παρέλαση του Δημοτικού!

Με μια μόνο μαθήτρια έγινε η παρέλαση του Δημοτικού της Νάξου! Γαύδος: Συγκινητική ήταν η παρέλαση από τους λίγους μαθητές!

Οι κάτοικοι χειροκρότησαν θερμά τη μαθήτρια, που κρατούσε στα χέρια της τη σημαία και φορούσε παραδοσιακή φορεσιά, παρελαύνοντας με υπερηφάνεια.

Προηγήθηκαν, η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων!

Τρίκαλα: Συγκίνησε μανούλα που παρέλασε μαζί με το μωράκι της!

Μία ασυνήθιστη και συνάμα τρυφερή εικόνα είδαμε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα, όταν μία γυναίκα που συμμετείχε στην παρέλαση είχε αγκαλιά το μωράκι της.

Η νεαρή στρατιωτικός, Σταυρούλα Μπατσούλη, συμμετείχε στο τμήμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων και κέρδισε μεγάλο χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους όταν πέρασε μπροστά τους με το μωρό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share