Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν κρατιέται η Δούκισσα Νομικού για να ολοκληρώσει την ευτυχία της!

Μοιράστηκε τα συναισθήματα της δημόσια!

30 Οκτωβρίου 2019 10:53
Δεν κρατιέται η Δούκισσα Νομικού για να ολοκληρώσει την ευτυχία της!

Η αγαπημένη μανούλα Δούκισσα Νομικού δεν κρατιέται για να ολοκληρώσει την ευτυχία της με τα δυο της παιδάκια!

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητέρας και προσπαθεί να δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό στην ανατροφή των παιδιών της.

Η ίδια έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την προσωπική της ζωή, αφήνοντας τα επαγγελματικά της σε δεύτερη μοίρα. Τι όμως την κάνει να ανυπομονεί τόσο;

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους followers της την ανυπομονησία της για τα Χριστούγεννα. Η γλυκιά μανούλα μετρά αντίστροφα για την άφιξη της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου, καθώς φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει με την κόρη της. Οι τέσσερις τους αποτελούν μια υπέροχη οικογένεια, με την αγάπη τους να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πόσα κιλά πήρε η Δούκισσα Νομικού στην εγκυμοσύνη!

Με αγωνία περιμένει τον ερχομό της κόρης της και η μέρα που η Δούκισσα Νομικού θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της κοντοζυγώνει. Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε πόσα κιλά έχει προσθέσει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πώς θα είναι η επιστροφή της στο σπίτι με δυο μωρά.

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η ηλικία της! Θα μείνετε άφωνοι!

Μέχρι στιγμής, όπωε είπε, έχει πάρει 11, όσα δηλαδή και στην πρώτη!

Ακόμα δήλωσε ότι ο πρώτος γιος της, που σε λίγες μέρες θα γίνει μόλις 18 μηνών, δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.Μέχρι στιγμής βέβαια βλέπει την κοιλιά και λέει με χαρά «baby»!

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι κάνει για να είναι πάντα όμορφη! (Video)

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια γλυκιά μανούλα και παραμένει πανέμορφη! Μπορεί να είναι έγκυος και να περιμένει το δεύτερο παιδάκι της σε λίγες ημέρες αλλά αυτό δεν την σταματάει πουθενά!

Η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram έφτιαξε ένα βίντεο για τις φίλες της αποκαλύπτωντας τι κάνει για να είναι πάντα όμορφη και φρέσκια!

"Το 5λεπτο bronze μακιγιάζ της μαμάς (με ένα χέρι)" έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στο instagram!

Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για αυτή την εποχή! Είναι φρέσκο και λαμπερό ενώ παράλληλα τονίζει το μαύρισμα σουΕίναι τόσο εύκολο, που μπορείς να το κάνεις με το ένα χέρι(!) και χωρίς καθρέφτη, όπως κι εγώ! Ξεκινάω λέγοντας πως εφόσον θα δώσω έμφαση στο στόμα με ένα σούπερ ματ κραγιόν, θα κάνω ένα γρήγορο scrub στα χείλη μου (smooth sugar scrub, nourish scrub). Συνεχίζω με το spray (shake & glow) για 24ωρη ενυδάτωση και λάμψη. Κατόπιν βάζω κονσίλερ (Infaillible-more than concealer) κάτω από τα μάτια αλλά και σε όποια κοκκινίλα ή ατέλεια βρω. Ταμπονάρω με τα δάχτυλα και μετά με ένα πινέλο το απλώνω για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Συνεχίζω με την αγαπημένη μου παλέτα σκιών (La petite palette) και βάζω μια bronze απόχρωση στο πάνω και κάτω βλέφαρο, μια πιο σκούρα στο κόκκαλο και μια πιο ανοιχτή ακριβώς στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Κατόπιν, επειδή το καλοκαίρι μου αρέσει η φυσικότητα, χρησιμοποιώ την μωβ (paradise) μάσκαρα μου, για να τονιστεί το χρώμα των ματιών μου χωρίς να βαρύνουν οι βλεφαρίδες καθόλου. Τελειώνοντας, χρησιμοποιώ το (back to bronze) matte bronzing powder για να δείξω πως είναι ακόμη καλοκαίρι και ο ήλιος καίει αλλά και τις (glow mon amour) εκπληκτικές σταγόνες λάμψης, που έχουν μια ελαφριά ροζ απόχρωη! Στα χείλη, χρησιμοποιώ το φανταστικό, σούπερ ματ κραγιόν (les macarons, No 824), το οποίο έχει το πιο χρηστικό βουρτσάκι για τέλεια τοποθέτηση, επομενως δεν χρειάζομαι ποτέ μολύβι χειλιών. Κατευθείαν μετά την εφαρμογή το ταμπονάρω με ένα χαρτί (ή με το χέρι μου) για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σου υπόσχομαι πως αυτό το κραγιόν δεν πρόκειται να φύγει από τα χείλη σου με τίποτα

Δείτε την δημοσίευση της εδώ:

Δούκισσα Νομικού: Η γλυκιά μανούλα βγήκε να ψωνίσει για τα παιδιά της!

Η γλυκιά μανούλα Δούκισσα Νομικού βγήκε να ψωνίσει για τα παιδιά της! Ποια ήταν τα δώρα που πήρε στα παιδιά της;

Η Δούκισσα Νομικού περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας και βγήκε να ψωνίσει δώρα για τον μικρό Σάββα, αλλά και το δεύτερο παιδάκι της που έρχεται!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο instagram!

Η Δούκισσα Νομικού βγήκε βόλτα στα μαγαζιά για παιδικά δωράκια!

Η όμορφη παρουσιάστρια πήρε παιχνίδια για τον μικρό Σάββα, ενώ... εξοπλίστηκε και για την κόρη της που θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο!

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share