Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δήλωση γνωστού ηθοποιού που σόκαρε: «Οι πόρνες είναι πολύ καλές γυναίκες»

Ποιος είναι;

29 Οκτωβρίου 2019 14:21
Δήλωση γνωστού ηθοποιού που σόκαρε: «Οι πόρνες είναι πολύ καλές γυναίκες»

«Οι πόρνες είναι πολύ καλές γυναίκες» δήλωση γνωστού ηθοποιού που σόκαρε!

Απεχθάνεται τα στριπτιζάδικα και τα μπάτσελορ πάρτι στα οποία συμμετέχουν call girls... Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τύφλα από τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

«Όσες φορές έχει τύχει να πάω σε strip show με φίλους μου, με κορόιδευαν, γιατί με ενδιέφερε να πιάσω κουβέντα με αυτές τις γυναίκες, να μάθω την ιστορία τους, πως βρέθηκαν να κάνουν αυτήν τη δουλειά.

Γνωρίζοντας κάποιες από αυτές, μπορώ να σε βεβαιώσω ότι οι πόρνες είναι πολύ καλές γυναίκες, είχε δηλώσει ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου στο περιοδικό OK πριν χρόνια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατάκα που μου είχε πει ένας φίλος μου, που είχε την πρώτη του ερωτική επαφή με μια πόρνη: Να κοιτάξεις η γυναίκα που θα διαλέξεις να κάνει καλό φαγητό, ντιβάνι και λιβάνι».

Μάρκος Λεζές: Η απομόνωση στο Άγιον Όρος και η «μάχη» με τις εξαρτήσεις!

Για την απομόνωση στο Άγιον Όρος, τη «μάχη» με τις εξαρτήσεις, την αποκάλυψη της ταυτότητας του πραγματικού πατέρα του που «άργησε» 16 χρόνια και όλα όσα στιγμάτισαν τη ζωή του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Μάρκος Λεζές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

Διαβάστε επίσης: Προφητεία σοκ: Αυτά που θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας από δω και πέρα...!

Στην αρχή, αναφέρθηκε στην υιοθεσία του από την αδελφή της βιολογικής του μητέρας η οποία τον έδωσε γιατί είχε γεννηθεί χωρίς επιδερμίδα. Η θετή του μητέρα τού αποκάλυψε την αλήθεια όταν εκείνος ήταν 16 χρονών. Ο Μάρκος Λεζές μίλησε για τις εξαρτήσεις που είχε με το τσιγάρο και το αλκοόλ όμως όπως εξομολογήθηκε, ένα ταξίδι του στο Άγιο Όρος ήταν αρκετό για να τα κόψει... μαχαίρι. Ακόμη, μίλησε και για όλες τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στη ζωή του, ακόμα και επαγγέλματος. Επίσης αναφέρθηκε με πολλή χαρά και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, απολαμβάνοντας πλέον τον ρόλο του παππού για τα τρία εγγονάκια του.

Θλίψη: Πέθανε γνωστή ηθοποιός!

Η ηθοποιός της επιτυχημένης βρετανικής σειράς Emmerdale, Λέα Μπράκνελ, πέθανε σε ηλικία 55 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο, που έδινε επί τρία χρόνια. Θρήνος: Πέθανε διάσημος μουσικός! (photos)

Η γνωστή ηθοποιός πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα πέθανε τον Σεπτέμβριο και σήμερα ανακοινώθηκε από τον μανατζέρ της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Με μεγάλη της λύπη, η οικογένεια της Λέα επιβεβαιώνει πως πέθανε τον Σεπτέμβριο, τρία χρόνια μετά την διάγνωσή της στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου του πνεύμονα. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την υποστήριξη και την γενναιοδωρία που συνέβαλαν στην επέκταση και την ποιότητα της ζωής της τα τελευταία τρία χρόνια. Η Λέα συνέχισε να αγκαλιάζει την ζωή και αντιμετώπισε την ασθένειά της με θετική διάθεση. Πολλές πτυχές του ταξιδιού της μπορούν να βρεθούν στο blog της”.

Η 55χρονη ηθοποιός, υποδύθηκε την Zoe Tate στην σαπουνόπερα για 16 ολόκληρα χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share