Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor: Κατερίνα Δαλάκα: Τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο! (Photos)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

29 Οκτωβρίου 2019 13:42
Survivor: Κατερίνα Δαλάκα: Τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο! (Photos)

Με τον Ατακάν την Κατερίνα Δαλάκα δεν την είχαμε δει ποτέ έτσι. Καυτές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο με το νέο της σύντροφο είχε η αθλήτρια!

Να σας θυμίσουμε: Κατερίνα Δαλάκα: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Ατακάν για την νικήτρια του Survivor!

Εκτός τις υπογραφές που έπεσαν για το νέο της ξεκίνημα, έχει έναν επιπλέον λόγω να χαμογελά, αφού είναι πολύ ερωτευμένη.

Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» η βόμβα πως βρίσκεται σε σχέση με κούκλο επιχειρηματία και ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, βγήκαν στο φως οι φωτογραφίες τους από το νυχτερινό κέντρο που διασκέδασαν.

Μετά τις φήμες που την ήθελαν σχέση με τον Ατακάν και την διάψευση της έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Δημήτρη Φιντιρίκου. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες στην αγκαλιά του έλιωνε και ήταν συνέχεια δίπλα δίπλα.

Πηγή: Youweekly.gr

Survivor: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Κατερίνα Δαλάκα! Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Μετά το... Survivor ήρθε και η μεγάλη μεταγραφή για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στην ΑΕΚ!

Με τα χρώματα της ΑΕΚ θ΄αγωνιστεί αυτή την περίοδο η Κατερίνα Δαλάκα.

Η πρωταθλήτρια του στίβου, που ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα «Βwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», στο οποίο η bwin υποστηρίζει νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται να κερδίσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανακοίνωσε τη νέα της... στέγη και είναι σίγουρη ότι θα πετύχει όλους τους στόχους της.

Η Δαλάκα αγωνιζόταν με επιτυχία με τα χρώματα του ΣΔΥ Αργολίδας και τώρα θα συνεχίσει την πορεία της με την ΑΕΚ.

«Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την μεταγραφή μου στην οικογένεια της ΑΕΚ, εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, και να πραγματοποιήσουμε μαζί όλους τους στόχους μας», έγραψε η Κατερίνα στα social media "ανεβάζοντας" και φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου από τα γραφεία του συλλόγου.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμά της στο Athensmagazine.gr:

«Καυτό» βίντεο από πρώην παίκτρια του «Survivor»! «Κόβει» την ανάσα!

Τη γνωρίσαμε από το πρώτο Survivor το 2017 και μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση, κέρδισε όμως την εκτίμηση -ειδικά- του ανδρικού κοινού με τις τέλειες αναλογίες της. Survivor: Αγνώριστη η Κατερίνα Δαλάκα! Καμία σχέση με τον... Άγιο Δομίνικο!

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου διαθέτει ένα φοβερό κορμί και ως μοντέλο, δείχνει τη δουλειά της μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram. Βέβαια κάποιες φορές… ξεσηκώνει τους άνδρες με κάποιες φωτογραφίες και βίντεο της.

Κάτι τέτοιο έκανε σήμερα, ανεβάζοντας ένα «καυτό» βίντεο που αναδεικνύονται τα κάλλη της και κάνει τους πάντες να… χαζεύουν!

Survivor: Αγνώριστη η Κατερίνα Δαλάκα! Καμία σχέση με τον... Άγιο Δομίνικο!

Δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν στο Survivor, σήμερα η Κατερίνα Δαλάκα! Με κοντή φούστα πιο αδύνατη από ποτέ...

Μας μάγεψε δυο χρονιές με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Τώρα, ένα χρόνο σχεδόν μετά την λήξη του παιχνιδιού έκανε μια υπέροχη εμφάνιση και ο φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε! Διαβάστε αναλυτικά την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share