Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά!

Άλλος άνθρωπος!

29 Οκτωβρίου 2019 09:57
Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά!

Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη απαθανατίστηκε η Σία Κοσιώνη από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr να κάνει βόλτες στα μαγαζιά με τον έρωτά της που δεν είναι άλλος από τον γιο της φυσικά…

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ζει η παρουσιάστρια και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της σε κάθε της έξοδο το τελευταίο διάστημα, ειδικά όταν έχει μαζί της έναν… ξεχωριστό συνοδό.

Ο λόγος για τον μικρό Δημοσθένη, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα τα δεύτερα γενέθλιά του, κάτι που σημαίνει πως η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν τον αποχωρίζεται για έναν λόγο παραπάνω. "Αν ξέρει κανείς...": Δημόσια έκκληση από την Σία Κοσιώνη!

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Δύσκολες ώρες για τη Σία Κοσιώνη: Την έχει πάρει από κάτω!

Δύσκολες ώρες περνά η Σία Κοσιώνη κάτι που την έχει πάρει από κάτω...

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο καιρό να μεταμορφώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και να σταθεί επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό φτάνοντας ουκ ολίγες φορές ακόμα και πρώτη!

Ωστόσο, χθές η μέρα ήταν αρκετά δύσκολη για την ίδια. Συγκεκριμένα, την Τρίτη (22/10) τα νούμερα δεν ήταν και τόσο καλά! Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σημείωσε μόλις 11.2% ενώ όπως θα δείτε και παρακάτω το δελτίο του STAR κατάφερε να πιάσει κορυφή με ποσοστό 18.9%!

Δείτε αναλυτικά το ποσοστά όλων των δελτίων:

Δελτία ειδήσεων
ΑΝΤ1: News, 14.5
ALPHA: Νews, 15.9
STAR: News, 18.9
ΣΚΑΙ: News, 11.2
OPEN: News, 6.3

Σια Κοσιώνη: Βιώνει τραγικές ώρες!

Βιώνει τραγικές ώρες όπως φαίνεται η επιτυχημένη παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη!

Ο λόγος φυσικά για τα νούμερα τηλεθέασης που, όπως φαίνεται, την απογοήτευσαν. Η έμπειρη παρουσιάστρια έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο καιρό να μεταμορφώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και να το κάνει διεκδικητή της πρωτιάς!

Ωστόσο στον χθεσινό αγώνα τηλεθέασης δεν κατάφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα με αποτέλεσμα τα νούμερα να μην είναι και τόσο καλά! Συγκεκριμένα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σημείωσε 14% τερματίζοντας προτελευταία στον ανταγωνισμό!

Δείτε αναλυτικά:

Δελτία ειδήσεων

ΑΝΤ1: News, 15,5
ALPHA: Νews, 16,4
STAR: News, 16,9
ΣΚΑΙ: News, 14
OPEN: News, 7,3

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share