Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αννίτα Πάνια: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που βλέπουν το φως μετά από χρόνια! Θέλει να τις κάψει

Σοκ για την παρουσιάστρια!

29 Οκτωβρίου 2019 08:04
Αννίτα Πάνια: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που βλέπουν το φως μετά από χρόνια! Θέλει να τις κάψει

Σχεδόν κανείς δεν θυμάται πως ήταν η Αννίτα Πάνια όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον φακό της τηλεόρασης. Και μπορεί να παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή, η σέξι περσόνα όμως δεν είναι κάτι που προτιμά να προωθεί.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αλλάξει πολλές φορές λουκ αλλά τα τελευταία χρόνια έχει βρει την προσωπική της ταυτότητα. Παλάτι: Το καμαρίνι της Αννίτας Πάνια θα το ζήλευε και η... Βασίλισσα Ελισάβετ!

Ίσως αυτές να είναι και κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει ξεχάσει και η ίδια.

Αννίτα Πάνια: Διέρρευσε φωτογραφία που προδίδει τις πλαστικές επεμβάσεις!

Μια φωτογραφία απ’ το παρελθόν που ούτε η ίδια δεν θυμάται...

Την Αννίτα Πάνια τη γνωρίσαμε κατάξανθη, εξωστρεφή και πολύ... μαγκάκι. Ήταν, όμως, πάντα έτσι; Διαβάστε παρακάτω...

Προφανέστατα όχι. Τουλάχιστον όχι σε ό,τι αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση.

Την Αννίτα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με το ίδιο χτένισμα, το ίδιο χρώμα μαλλιών και το ίδιο, απαράλλακτο στυλ.

Κούκλος: Δείτε τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Γι’ αυτό και βλέποντας κανείς τον εφηβικό εαυτό της, δύσκολα θα πίστευε πως επρόκειτο για τον ίδιο άνθρωπο. Το μόνο που τη θυμίζει; Τα μάτια της. Όλα τα υπόλοιπα, ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που βλέπουμε σήμερα. Η μοναδική φωτογραφία από τη «μικρή» Αννίτα που θα βρει κανείς ψάχνοντας στο διαδίκτυο είναι η εξής:

Αυτή η φωτογραφία προφανώς είναι πριν τις πλαστικές επεμβάσεις της παρουσιάστριας, η οποία εκτός από την μύτη της που έχει πειράξει έχει αλλάξει και τα φρύδια της!

Ποιος Καρβέλας και ποιος Σαμοΐλης: Με αυτόν τον άνδρα είναι τρελά ερωτευμένη η Αννίτα Πάνια!

Η Αννίτα Πάνια ζει την πιο μεγάλη καψούρα της και δεν είναι ο… Νίκος Καρβέλας!

Η Αννίτα Πάνια έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί, όμως ζει την πιο μεγάλη καψούρα αυτή την περίοδο!

Η Τίνα Μεσσαοπούλου πήρε συνέντευξη από την παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων την ρώτησε και για την προσωπική της ζωή: «Σκέφτεσαι να ξαναφτιάξεις την ζωή σου;»! Και η Αννίτα απάντησε στην κάμερα του Happy day: «Τι εννοείς να την ξαναφτιάξω; Την είχα χαλάσει; Τι φρικτό; Να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου; Με τίποτα δε σκέφτομαι να κάνω άλλον γάμο. Πλάκα μου κάνεις; Δε λες που το έκανα μια φορά κι αυτό;»!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Παλάτι: Το καμαρίνι της Αννίτας Πάνια θα το ζήλευε και η... Βασίλισσα Ελισάβετ!

«Εγώ ζω μία μεγάλη καψούρα, τώρα και όσο μεγαλώνει, φορτώνει! Είμαι καψούρα με τον… γιο μου, έχω θέμα. Ζω καψούρα, δε θα πω τίποτα άλλο γιατί ο γιος μου δε θέλει να μιλάω γι’ αυτόν και φρικάρει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share