Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Αντώνης Ρέμος παρακολούθησε την παρέλαση με την κορούλα του! Ο πιο γλυκός μπαμπάς!

Δείτε την φτογραφία που ανέβασε εδώ!

28 Οκτωβρίου 2019 16:45
Ο Αντώνης Ρέμος παρακολούθησε την παρέλαση με την κορούλα του! Ο πιο γλυκός μπαμπάς!

Ο πιο γλυκός μπαμπάς της showbiz είναι ο Αντώνης Ρέμος αφού πολλές είναι οι φορές που εκφράζει την αγάπη του για την κόρη του! Σήμερα παρακολούθησε μαζί της την παρέλαση και ανέβασε μια φωτογραφία μαζί της!

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, καθώς έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης. Αντώνης Ρέμος: Έριξε βόμβα για το τροχαίο του Παντελίδη! Τι αποκάλυψε;

Ο Αντώνης Ρέμος είδε την παρέλαση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διαμένει, μαζί με την την κορούλα του, τη μικρή Ελένη, η οποία μάλιστα κρατούσε και ανέμιζε μια ελληνική σημαία. Γεμάτος περηφάνια ο δημοφιλής καλλιτέχνης, πόζαρε με την κόρη του και ανέβασε την τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου

«Μια τέτοια μέρα θα θελα να δανειστώ τους στίχους από ένα τραγούδι της αγαπημένης μου Χαρούλας "έλα αγάπη μου έλα, να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα"! Χρόνια πολλά σε όλους», ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη φωτογραφία ο Αντώνης Ρέμος.

"Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα" Συγκλονίζουν τα λόγια του Αντώνη Ρέμου!

Συγκλονίζουν τα λόγια του Αντώνη Ρέμου που αναφέρει ότι γύρισε από την κόλαση δουλεύοντας σκληρά! Για τις δύσκολες οικονομικές περιπέτειες που πέρασε μετά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο μίλησε σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ!

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Ζέτα Μακρυπούλια - Αντώνης Ρέμος: Απαγορευμένες φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού στο "φως"!

Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: “Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια”.

Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου. Είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε.

Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Μύκονος: Αποθέωθηκε ο Ρέμος από Έλληνες και Άραβες στην Ψαρού!

Χαμός έγινε στην Ψαρού στη Μύκονο όταν εμφανίστηκε στην σκηνή της συναυλίας στο Nammos ο Αντώνης Ρέμος! Να σας θυμίσουμε το νέο του τραγούδι!

Την αποθέωση γνώρισε... αρχικά ο «Ρέμος της Αιγύπτου» Αμρ Ντιάμπ ο οποιος εμφανίστηκε πρώτος στην σκηνή γύρω στη 01.20 τα ξημερώματα τραγουδώντας μερικές απο τις πιο γνωστές του επιτυχίες, ανεβάζοντας με το «καλησπέρα» τον κόσμο πάνω στα τραπέζια!

Οι καρέκλες, στις οποίες για να καθίσει κανείς έπρεπε να πληρώσει το εισιτήριο των 1.500 ή 1.000 ευρώ, χρησιμοποιήθηκαν ως... «σκαλοπάτι» για τις εκατοντάδες καλλονές από την Αραβία, που αψηφώντας τους κανόνες της βαρύτητας, κατάφεραν να ισορροπήσουν πάνω στα δωδεκάποντα τακούνια τους, αναμεσα σε στοίβες απο κρυστάλλινα ποτήρια και μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνιας, ενθουσιάζοντας τον καλλιτέχνη, που σίγουρα δεν περίμενε καλύτερη υποδοχή απ' αυτήν που του επιφύλαξαν οι πολυάριθμοι θαυμαστές του.

Είναι λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα και ολόκληρη η παραλία της Ψαρούς συνεννοείται στην αραβική γλώσσα, με πρώτο και καλύτερο τον Αιγύπτιο συνιδιοκτήτη του Nammos, Σάμι Ιμπραήμ, τον οποίο ευχαριστεί δημόσια ο καλλιτέχνης για την πρόσκληση να τραγουδήσει για ακόμα μια φορά μπροστά στους πελάτες του διάσημου μπιτς μπαρ ρέστοραντ.


Ώρα 03.15. Ο Αντώνης Ρεμος ανεβαίνει στην σκηνή και η νυχτα γίνεται μέρα από τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά. Ο καλλιτέχνης φωνάζει από το μικρόφωνο να... μετρηθούν οι Έλληνες σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και τότε αντιλαμβάνεται ότι έπειτα από αρκετά καλοκαίρια, οι φαν του είναι εκεί για να τον αποθεώσουν, έστω κι αν χρειάστηκε να πληρώσουν μια μικρή περιουσία για να τον δουν ζωντανά πάνω στην άμμο της Ψαρούς.

Δυναμικό παρών πάντως έδωσαν και τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, περίπου δέκα στον αριθμό, που έκαναν κατάληψη στις πάνω απο δέκα ταμειακές μηχανες του μαγαζιού, ελέγχοντας και το τελευταίο ευρώ.

Το κόστος ανά άτομο στα τραπέζια φαγητού και ποτού για την συναυλία είχε οριστεί στα 1500 και 1000 ευρω και στα τραπέζια του ποτού, η τιμη της απλής φιάλης ξεκινούσε απο 500 ευρώ. Τσουχτερή η τιμή και στο πάρκινγκ με τους πελάτες να πληρώνουν 50 ευρώ για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους!

Στις 06:20 το πρωί ο Αντώνης Ρεμος επιχείρησε να χαιρετήσει το κοινό του, αλλά χωρίς... επιτυχία. Στα τραπέζια οι σερβιτόροι μοίραζαν το... «μάνα εξ ουρανού» απο τα χέρια του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ: Χορταστικά τσιζμπέργκερ στα κάρβουνα!

Τελικά λίγο μετά τις 06:30 η συναυλία ολοκληρώθηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share