Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη σοκ για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τα χρήματα που "βγάζει"!

Τι είπε ο ίδιος και δεν το περιμέναμε;

26 Οκτωβρίου 2019 14:55
Αποκάλυψη σοκ για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τα χρήματα που

Μια αποκάλυψη σοκ έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας και τα χρήματα που κερδίζει από τα νέα του επαγγελματικά βήματα τον τελευταίο χρόνο! Βέβαια σοκαριστικό είναι και το δεδομένο που αποκάλυψε για τις αμοιβές των Ελλήνων που ασχολούνται με παρόμοιες παραγωγές!

«Πληρώθηκες καλά;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά τον καλεσμένο της στο Πρωινό. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, είπε για τις απολαβές του από τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix. Σοκ για τον Γιάννη Σπαλιάρα! Γεμάτος μώλωπες όλο του το σώμα!

«Καλά ήταν τα λεφτά, ναι. Πολύ καλύτερα από τα ελληνικά δεδομένα. Δεν έλυσα το οικονομικό μου, ούτε αγόρασα σπίτι, αλλά θα σου έλεγα ότι πήρα περίπου τα τριπλάσια λεφτά από όσα θα έπαιρνα για μια αντίστοιχη παραγωγή στην Ελλάδα», αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να συνεχίσει τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό και να παίξει και σε άλλη σειρά.

Χριστίνα Σωτηρίου: Η «κόρη» του Γιάννη Σπαλιάρα!

Την κόρη του Γιάννη Σπαλιάρα θα υποδυθεί η Χριστίνα Σωτηρίου στη σειρά του Netflix «Lord of the Skies».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA. Η εμπειρία για εκείνον είναι μοναδική και δεν σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η σειρά βασίζεται στη ζωή του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών Αμάντο Καρίγιο Φουέντες που έγινε κυρίαρχος του καρτέλ Χουαρέζ μετά τη δολοφονία του Ραφαέλ Αγκουιλάρ Γκουαχάρδο. Ο έμπορος ναρκωτικών πέθανε στο νοσοκομείο το 1997, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να κάνει πλαστική επέμβαση αλλαγής προσώπου.

Σοκ για τον Γιάννη Σπαλιάρα! Γεμάτος μώλωπες όλο του το σώμα!

Η εικόνα του Γιάννη Σπαλιάρα σοκάρει, με τον πρώην παίκτη του Survivor να είναι γεμάτος με μώλωπες!

Μας έδειξε τα σημάδια στο σώμα του! Μάλιστα δημοσίευσε και βίντεο στο instagram...

Να σας θυμήσουμε τις Τραγικές στιγμές για τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Με μώλωπες στα χέρια του και στον ώμο του ξύπνησε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Μάλιστα δημοσίευσε και βίντεο στο instagram, δείχνοντας τα σημάδια του, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει πως συνέβη όλο αυτό!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 
Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!
 
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share