Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε για χάρη του νέου της έρωτα!

Ο έρωτας και βήχας δεν κρύβονται!

26 Οκτωβρίου 2019 07:54
Ρούλα Κορομηλά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε για χάρη του νέου της έρωτα!

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ερωτευμένη και όπως φαίνεται της πάει πολύ! Η αλλαγή που έκανε και μας εξέπληξε ευχάριστα!

Η όμορφη παρουσιάστρια παραδέχεται δημόσια ότι είναι νιώθει ξανά μετά από καιρό αυτό το υπέροχο συναίσθημα του έρωτα!

Η αποκάλυψή της έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία όπου φορά ένα ανδρικό πουκάμισο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο που της έκλεψε την καρδιά.

Από τότε η Ρούλα Κορομηλά δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες της και λάμπει από ευτυχία!

Κάνει κοντινά στο πρόσωπό της και δεν διστάζει να δημοσιεύσει και βιντεάκι στο οποίο είναι ντυμένη casual και σχεδόν άβαφη!

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να μεγαλώνει όμως είναι πιο όμορφη από ποτέ και γι’ αυτό φταίει ο έρωτας…

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Ανησυχητικά αδυνατισμένη η Ρούλα Κορομηλά! Η σκελετωμένη φωτογραφία που προκάλεσε ανησυχία στα social media!

Μια φωτογραφία που προκάλεσε ανησυχία δημοσίευσε χθες το βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstgaram η Ρούλα Κορομηλά!

Ρούλα Κορομηλά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Το βίντεο που "πρόδωσε" το μυστικό της!

Η ίδια ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της με το βλέμμα της στο πάτωμα και κάπως έτσι ξεκινάει το όλο θέμα! Διαβάστε παρακάτω….

Φαίνεται να είναι πολύ αδυνατισμένη και θλιμμένη, ενώ εντύπωση προκαλούν τα πολύ λεπτά άκρα και το «κομμένο» πρόσωπο της.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους followers της και μάλιστα κάποια σχολίασε: «Ρουλα μου αγαπημένη!!! Δεν ξέρω γιατί…αλλά εγώ διακρίνω μια θλίψη στο πρόσωπο σου…μετά από τόσα χρόνια επέτρεψε μου να πω…πως ξέρω το χαμόγελο σου…κι εδώ δυστυχώς δεν το βλέπω…μακάρι να κάνω λάθος…»!

Λέτε να συμβαίνει κάτι;

Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα όλο νόημα της παρουσιάστριας! "Κανένας δεν πρέπει να..."

Ένα μήνυμα όλο... νόημα είδαμε από τη Ρούλα Κορομηλά. "Κανένας δεν πρέπει να..."! Τι έγραψε η παρουσιάστρια;

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με την ευκαιρία διαβάστε: Τι κοινό μπορεί να έχουν η Ναταλία Γερμανού, Ρούλα Κορομηλά και Αννίτα Πάνια;

Η παρουσιάστρια φαίνεται να κάθεται με μια φίλη της, η οποία είναι πλάτη, και να συζητά. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: "Κατερίνα μου, ξεπέρασε επιτέλους τις ανασφάλειές σου! Τόσα χρόνια υπομονής και ανοχής είναι πολλά σε μια σχέση που σε "συνθλίβει". Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πας παρακάτω! Κανένας δεν πρέπει να ζει μια ζωή που δεν του αξίζει! (Αυτά, μεταξύ άλλων, συζητάω με τη φίλη μου...) #i_am_roula #beyourself #selfconfidence #loveyourself #friends"

Ρούλα Κορομηλά: Δεν βγαίνει πια έξω από το σπίτι της!

Δεν βγαίνει πια έξω από το σπίτι της πια η Ρούλα Κορομηλά!

Τα τελευταία χρόνια η κορυφαία παρουσιάστρια έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση, τουλάχιστον μπροστά από τις κάμερες με αποτέλεσμα να κάνουμε καιρό να την δούμε... Αυτό βέβαια έχει επιλέξει η ίδια να κάνει αφού όπως φαίνεται θέλει να βρει την ηρεμία της...

Αφορμή σε αυτό στάθηκε και η δημοσίευση που έκανε πριν κάποιες ώρες αναφέροντας χαρακτηριστικά:

''Κάποιες φορές η καλύτερη έξοδος είναι αυτή που δεν χρειάζεται να πάς πουθενά...'' Αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως επιλέγει να μείνει σπίτι της απολαμβάνοντας την ηρεμία της και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί...

Δείτε τη δημοσίευση...

Τρελά ερωτευμένη η Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Αυτός είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ρούλας Κορομηλά! Είναι τρελά ερωτευμένη η παρουσιάστρια....

Η ίδια μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους θαυμαστές της μέσα από τα social media.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Δημόσια εξομολόγηση από τη Ρούλα Κορομηλά!

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία και δήλωσε πως είναι ερωτευμένη, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο που της έκλεψε την καρδιά.

"Αν κλέβω κάτι από την ντουλάπα του είναι τα πουκάμισά του... Τα αγαπώ γιατί είναι άνετα και έχουν το άρωμά του", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας ένα γαλάζιο πουκάμισο.

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

Ωστόσο, εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr πριν καιρό σας είχαμε αποκαλύψει κάποια πράγματα για τον άνδρα που της έχει πάρει την καρδιά.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία, γύρω στα 50, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χώρο της showbiz, ενώ η Ρούλα Κορομηλά έχει αποφασίσει να μη μας δείξει τίποτα από εκείνον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share